Avantajul bursei pariurilor

In ultimii ani bursele de pariuri au luat amploare. In prezent avem cateva asemena burse de pariuri care ofera serviciile lor doritorilor si parionatilor de pariuri sportive, dar si traderilor care sunt prezenti pe o bursa normala. Pe o bursa a pariurilor nu pariezi contra unei case de pariuri ci mai degraba contra altor jucatori pe bursa. Un rol nou in dobandesti la bursa pariurilor prin faptul ca poti fi chiar tu o casa de pariuri care ofera cote altor jucatori, folosindu-te de optiunea lay pe care o poti acorda unei cote traditionale pe care altcineva nu a pariat inca.

Practic bursa pariurilor iti extinde orizontul de pariere de la un simplu parior la un trader de cote, care este considerat a fi un nivel superior in lumea jocurilor de noroc si in special in pariurile sportive. Pe o bursa a pariurilor ai doua mari avantaje fata de obisnuitele case de pariui online, si anune:

1. cote mult mai mari datorate marjei de profit mult mai redusa a unui exchange de pariuri

2. poti vinde cote pe diverse evenimente sportive la care ai pariat optiunea lay, inainte ca acestea sa inceapa

Un avantaj suplimentar pe care-l aveti la o bursa de pariuri este daca sunteti pasionat de trading, principala modalitate prin care brokerii de la bursele de valori isi marcheaza profitul.

Relevant news