Sistemul de pariuri Labouchere

La pariuri sportive sa fii profitabil inseamna sa ai un sistem bine pus la punct de pariere. Un sistem bine pus la punct include mai multe elemente printre care si o strategie de pariere pe care s-o aplici asupra pariurilor plasate de tine pentru a devenii profitabil.

Dupa cum bine stitii exista multe sisteme de pariere si despre fiecare sunt multe explicatii date fie de profesionisti, fie de amatori. Un sistem interesant este Labouchere si-l vom descrie pe scurt in urmatoarele randuri.

Labouchere este un sistem de mize progresive folosit in special la ruleta, dar se poate folosii foarte bine si la pariuri sportive. Labouchere este un sistem de mize progresive pe care un parior trebuie sa le aplice propriilor pariuri si in functie de cat castiga la o anumita miza prestabilita se opreste la obtinerea profitului stabilit.

Sistemul de pariuri Labouchere presupune urmatoarele etape:

1. Stabilirea profitului dorit inainte de a incepe seria de pariuri. ( 100 unitati)

2. Determina o serie de cativa pasi in care sa obtii acest profit (10, 20, 40, 20, 10)

3. Plaseaza un pariu in care sa-ti aduca la castig suma primei si ultimei valori a profitului impartit in serii. (exemplu: plaseaza 10 unitati sa catigi 20)

4. Daca pariul este castigator, iti redefinesti cu noile valori seriile de la pasul 2 si incepi o noua serie de pariuri. In caz contrar aplici schema de la pasul 3 pe urmatoarele sume din serile definite la pasul 2.

5. Repeti pasii 3 si 4 pana obtii profitul stabilit.

Relevant news