Tunarii iti ofera un freebet

Parfum de cupe europene se simte de azi in atmosfera. Incepand de azi vor urma 3 zile pline de partide de cea mai buna calitate intercluburi la nivel european. Acesta este un bun prilej pentru casele de pariuri sa vina in intampinarea pariorilor cu promotii pe gustul fiecaruia.

La mare cautare sunt promotiile cu freebet-uri care sunt usor accesibile tuturor pariorilor chiar daca au sau nu deschis un cont de pariuri sportive la casa de pariuri la care este disponibila promotia. Cel mai mare freebet de cupele europene,. mai exact pe Champions League il ofera Circus.ro la partida de pe teren propriu a celor de la Arsenal de pe teren propriu in fata celor de la PSG.

Daca iti plac freebet-urile nu ezita sa pariezi pe tunari, acestea iti pot oferii un freebet de 100 RON la partida lor din acessta saptamana din competitia Champions League. Freebet-ul poate fi al tau daca indeplinesti cateva cerinte simple:

  1. iti deschizi cont de pariuri pe Circus.ro si pe langa participarea garantata la aceasta promotie la prima depunere poti beneficia de un bonus de 1000 RON sa-i folosesti cum vrei pentru a-i inmultii la pariuri
  2. cauti aceasta promotie la pagina dedicata si esti automat inscris dupa ce apesi butonul care iti deschide portile de participare
  3. plaseaza un pariu de minim 50 RON pe orice optiune de pariere disponibila la aceasta partida si imediat ce ai plasat pariul, contul tau va fi creditat cu un freebet in valoare de 100 RON ce se supun conditiilor de rulaj din termeni si conditii.

Va recomandam sa cititi cu atentie toate detaliile de participare inainte de aplica la aceasta promotie.

Relevant news