Super pariu la Monaco

Cu numai 50 ron poti beneficia de un super pariu oferit de 888sport.ro la partida de maine seara ce se va desfaasura la Monaco intre echipa locala si Juventus, echipa italina a momentului.

Daca nu ai cont de pariuri sportive pe 888sport.ro, iti recomandam sa-ti faci unul rapid si cu doar 50 ron poti castiga 250 ron daca pariezi pe o victorie a celor de la Monaco si 180 ron daca pariezi pe o victorie a celor de la Juventus. In plus fiind client nou la aceasta casa de pariuri online, beneficiezi de un bonus de 100% la prima depunere de pana la 1000 ron. Bonusul acesta poate fi folosit pentru a va marii sansele de castig la pariuri sportive. Inclusiv cei 50 ron pot fi pariati din aceasta depunere initiala.

Pe scurt iata ce trebuie sa faceti:

  • identificati promotia pe 888sport.ro si creativa contul de pariuri prin intermediul ei
  • efectuati depunerea minima de 50 ron si pariati pe victoria unei dintre cele doua echipe combatante

Daca a-ti studiat cu atentie oferta, profitul la aceste doua pariuri este dublat si poate fi un start pentru o experienta deosebita la pariuri sprotive alaturi de aceasta casa de pariu online relativ noua pe piata din Romania. Toate detaliile se gasesc in termenii si conditiile acestei promotii.

Relevant news