Prietenii tai conteaza

Esti o persoana care are multi prieteni si tii legatura des cu ei? In plus daca tie si prietenilor tai va place sa va distrati la pariuri sportive, atunci lasa ca noul vostru camp de distractie sa fie Circus.ro, noua platforma de pariere unde prietenii tai conteaza cu adevarat.

Nu mai sta pe ganduri si actioneaza. Incepe tu sa-ti dezvolti propria retea de prieteni pe Circus.ro si vei vedea cat conteaza pentru tine si prietenii tai. Primul pas pe care trebuie sa-l faci este sa te inscrii tu pe Circus.ro si apoi sa incepe sa le trimiti prietenilor tai invitatii de alaturare. In plus vei beneficia de pachetul generos de bonus de 1000 RON oferit de aceasta casa de pariuri online.

Iata cum functioneaza procesul de invitare al prietenilor tai:

  1. iti faci cont pe Circus.ro;
  2. in panoul de administrare al contului tau mergi la sectiunea “invitati-va prietenii”;
  3. odata acceasata aceasta sectiune ai posibilitatea de a completa adresele de mail a 5 prieteni care vor primii invitatia ta din partea Circus.ro, invitate ce contine beneficiile membrilor acestei case de pariuri online;
  4. daca ai mai multi prieteni trimite-le la toti invitatie si vei vedea cat conteaza.

Pentru actiunile tale de invitare a prietenilor pe Circus.ro vei fi rasplatit pentru fiecare prieten cu 100 RON sub forma de free bet. Detalii suplimentare cu privire la ce trebuie sa faca prietenii tai pentru ca tu sa primesti recompensa pentru fiecare.

Vrei sa ai bani suplimentari la pariuri, atunci prietenii tai conteaza!!!

Relevant news