Pariu pe egal

Nu stim cati pariori sau gandit la o strategie de “Pariu pe egal”, dar cu siguranta cei profesionisti, in cautarea unui castig din pariuri sportive online s-au gandit ca ar fi o posibilitate de castig avand in vedere cota care se ofera la un asemea rezultat. Cu timpul a aparul o strategie cu numele “Pariu pe egal”, strategie care vom incerca s-o explicam succint in  cateva randuri.

Un parior experimentat pe numele sau Dean, a incercat mai multe bilete de tip acumulator pe favorite care de cele mai multe ori erau necastigatoare, pnetru ca se intampla ca cel putin una din favorite sa termine la egalitate. Atunci, Dean s-a gandit sa joace si bilete de tip acumulator, evident pe egal, unde cota este mult mai mare, ajungand in medie la 3.20. S-a gandit ca incerce un bilet acumulator cu 8 selectii, toate cu egal. A studiat o vreme cate din cele 8 selectii ies, si a ajuns la concluzia ca in medie 4 egaluri pot prinde multi pariori. Cu aceste date in spate a decis sa joace acest bilet acumulator cu un sistem de 4 din 8. La un minim de 4 egaluri prinse din 8, va recuperati miza si un castig modest. De la 5 rezultate prinse in sus datele problemei se schimba si evident castigurile cresc considerabil peste valoarea mizei.

Intrebarea care se ridica in acest context, este cum depistam potentialele partide care au sanse mari sa se termine la egalitate. Aici nu va putem da sfaturi exacte, ramanand la latitudinea fiecaruia ce criterii foloseste pentru a face selectiile potrivite.

Pariu pe egal
5 (100%) 1 vote