Pariu pe ceva care nu se va intampla

Un pariu pe un anume eveniment se poate pune in doua feluri. Un pariu ca se va produce un eveniment si un pariu ca nu se va intampla acel eveniment. Din aceste tipuri de pariuri se pot optine rezultate mult mai bune decat de pe alt tip de pariu. Sansele sunt de 50% la 50% sa fie castigator.

In acest articol vom vorbi de “Pariu pe ceva care nu se va intampla” deoarece este un tip de pariu ca nu este la indemana oricui. In special un “Pariu pe ceva care nu se va intampla” se imbina cu statistica pentru rezultate mai bune. Acest tip de pariu merge cel mai bine cu fotbal si in specail se tine cont de forma curenta a echipelor cand se plaseaza. Fiind o startegie care se bazeaza pe analiza formei de moment a echipelor, este necesara sa avem forma de la cel putin ultimele 5 partide. Pentru ca strategia sa functioneze este necesar ca una din echipele care se confrunta sa aiba o alternata in forma de genul CPCPCP (C= castigat, P=pierdut), iar cealalta de genul PCPPPP. In acest caz se pariaza pe echipa a doua din exemplu ca nu va pierde in partida urmatoare.

Ca strategia “Pariu pe ceva care nu se va intampla” sa aiba un succes si mai mare este nevoie sa gasiti partide echilibrate.

Pariu pe ceva care nu se va intampla
5 (100%) 1 vote