Pariu gratuit pe nationala

Nationala Romaniei este in centru atentie la majoritatea promotiilor oferite de casele de pariuri online. Care mai de care se gandesc ce promotii atractive sa mai creeze pentru jucatori de pariuri sa-i ajute cu o experineta bogata de pariere. Am vazut diferite promotii pe nationala de geneul cotelor marite pe victoria acesteia, cashback, dar nu si pariuri gratuite. In materie de pariuri gratuie pe nationala o promotie exclusiva si usor de obtinut este oferita de Circus.ro. Iata ce trebuie sa faceti pentru a primii un pariu gratuit pe nationala in valoare de 100 RON.

  1. Mergeti la sectiunea promotii de pe Circus.ro si identificati aceasta promotie
  2. Butonul “PARIAZA ACUM” va da posibiltatea sa va calificati instant la aceasta promotie
  3. Dupa apasarea acestui buton vi se vor solicita datele de autentificare in contul dvs. de Circus. In cazul in care nu detineti unul, vi-l puteti creea in cateva minute si veti beneficia in plus de un bonus de pana la 1000 ROn, gratuit pentru pariuri sportive in afara de aceasta promotie.
  4. Mergeti la parida Romaniei cu Polonia si plasati un pariu single pre-meci in valoare de 50 RON
  5. Dupa ce plasati pariul si bifati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile acestei promotiei, contul dvs. va fi creditat cu un free bet de 100 RON
  6. Freebet-ul in valoare de 100 RON va fi creditat indiferent daca pariul dvs. pe nationala este sau castigator si se va supune termenilor si conditiilor de rulare pentru a se transforma in bani reali.

Relevant news