Meciul zilei de la Sportingbet

Suntem siguri ca orice parior vrea ceva in plus in fiecare zi de la aceasta activitate. In acest context toti pariorii cauta fel de fel de promotii care le ofera ceva in plus la pariurile pe care le fac in fiecare zi. O promotie deosebita in acest sens se gaseste pe Sprotingbet si se numeste Meciul zilei.

In fiecare zi Sportingbet ale o partida de fotbal speciala care este inclusa la promotia Meciul zilei. Tot ceea ce trebuie sa faci pentru a benefica de aceasta promotie este sa intrii la sectiunea de promotii a acestei case de pariuri si sa cauti Meciul zilei. Dupa ce ai gasit promotia trebuie sa indeplinesti un set de conditii minime pentru a beneficia de premiul care se acorda.

Iata ce trebuie sa faci:

  1. alege meciul zilei
  2. mergi la categoria care intra in promotie
  3. plaseaza cel putin un pariu in cadrul promotiei
  4. nu-l combina cu alte pariuri
  5. pariul sa fie din bani real

Premiul promotiei Meciul zilei de la Sportingbet sunt 7 rotiri la jocul Stardust. Cele 7 rotiri gratuite se vor credita in ziua imediat urmatoare participarii la promotie pana cel tarziu la ora 13:00. Premiile castigate prin interemediul celor 7 rotiri gratuite se accorda sub forma de bonus la jocul Stardust si pentru a intra in posesia lor trebuie sa plasezi o miza reala cel putin similara cu valoarea premiului.

Relevant news