Freebet de Cluj

CFR Cluj practica unul dintre cele mai spectaluoase jocuri de fotbal din Liga 1. Chiar daca in prezent este depunctata cu 6 puncte, ei se afla pe locul 8 in clasament si se lupta din rasputeri sa urce in prima jumata a clasamentului pentru a participa la playoff-ul pentru cupele europene din sezonul viitor. Din situatia in care se afla CFR Cluj a starnit interesul caselor de pariuri online sa ofere un freebet pe meciul acestora din seara aceasta in fata celor de la FC Botosani.

Promotia cu freebet-ul de Cluj este disponibila pe Circus.ro si va poate aduce in freebet in valoare de 100 ron. Un asemenea freebet este tentant pentru multi pariori si este disponibil pana in aceasta seara la ora inceperii partidei. Iata mai jos cateva detalii minime care sa te ajute cu incadrarea in timp pentru aceasta promotie:

  1. sa detii un cont pe Circus.ro; daca nu ai unul, in 5 minute se poate creea unul prin completarea formularului de inregistrare si odata cu acesta fiind client noi beneficiezi si de un pachet foarte atractiv;
  2. sa efectuezi o depunere de minim 50 ron pe care sa-i plasezi pe partida CFR Cluj vs FC Botosani din aceasta seara;
  3. plaseaza un pariu de minim 50 ron pe una din variantele de pariere disponibila la acest meci, bifeaza casuta verde prin care esti de acord cu termenii si conditiile promotiei;
  4. fara sa fie nevoie ca pariul tau sa fie castigatori sau nu, vei primii un freebet in valoare de 100 ron pe care ii poti transforma in bani reali dupa ce indeplinesti conditiile minime de rulaj.

Relevant news