Fii Euro Expert pe Sportingbet

Sportingbet casa de pariuri online de origine australiana s-a gandit sa ofere o mega promotie acum in pragul Campionatului European. Acesata promotie se adreseaza tuturor clientilor Sportingbet, dar si celor care-si deschid un cont nou la aceasta casa de pariuri online.

Premiile care se ofera prin aceasta promotie sunt numeroase si aproape oricine participa se poate alege cu un premiur. Pe scurt lista premiilor cuprinde urmatoarele valori la care poti ajunge daca indeplinesti un minim de conditii:

  1. Premiu 10 rotiri gratuite – daca ghicesti castigatorul turneului
  2. Premiu 25 rotiri gratuite – daca ghicesti scorul corect al finalei
  3. Premiu 100 rotiri gratuite – daca ghicesti toate castigatoarele grupelor
  4. Premiu un IPAD MNI 4 sau o cota parte dintr-o banca de 200.000 RON – daca ghicesti medaliatele turneului
  5. Premiu o MASINA SPORT sau o cota parte dintr-o banca de 1.300.000 RON – daca ghicesti toate scorurile corecte ale turneului

Sa fii Euro Expert pe Sportingbet iti poate aduce multe premii. Odata ce ai completat toate cerintele promotiei trebuie sa astepti sa se desfasoare turneul si sa vezi daca la final te numeri printre marii castigatori. Ai mai multe avantaje la aceasta promotie printre care si posibilitatea de a castiga mai multe premii in functie de cat de Euro Expert esti pe Sportingbet.

Mai sunt mai putin de doua sa saptamani pana la inceperea Campionatului European asa ca nu rata sansa sa fii chiar tu Euro Expert pe Sportingbet.

Relevant news