De ce sa pariezi pe competitiile europene

Competitiile europene au fost dintotdeauna un prilej suplimentar pentru pariori de a mai face un bilet castigator la pariuri. Chiar daca in aceste competitii gradul de imprevizibilitate este mai ridicat, probabil acesta reprezinta un punct de atractie. In fiecare an incepand cu luna septembrie si pana in luna mai, serile de marti, miercuri si joi sunt de obicei pline de evenimente din cele mai importante competii fotbalistice la nivel european. Partidele din aceste competitii le poti paria la orice casa de pariuri online, fiind disponibile cu mult timp inaintea desfasurarii partidelor propriu-zise.

Nu toti pariorii sunt tentati sa joace online, dar avand in vedere multitudinea de oferte de bun si de promotii disponibile, credem ca merita incercat macar de dragul acestor competitii europene care sunt cele mai vanate evenimente in aceasta perioada. Unele case de pariuri online au creat promotii speciale pentru pariorii care joaca online si pariaza pe aceste evenimente.

Promotia in voga pentru a paria pe competiile europene este disponibila la Efortuna care ofera un free bet la fiecare 5 pariuri plasate pe partidele din Champions League si Europa League. Din cate promotii am prezentat speram ca s-a inteles ideea ca trebuie sa parcurgeti ca de fiecare data o serie de pasi pentru a beneficia de aceasta. Si in cazul promotiei “De ce sa pariezi pe competitiile europene” este nevoie de cativa:

  1. conectare/deschidere cont Efortuna (la deschidere cu beneficiile aferente pachetului de bun venit)
  2. accesarea paginii cu promotii si gasirea pomotiei indicate
  3. consultarea termenilor si conditiilor pentru eligibilitate

Relevant news