Cashback ros-albastru

Ultima sansa pentru stelisti sa mai spere la o calificare in primavara europeana si totodata o noua oportunitate pentru pariorii fani ai ros-albastilor sa beneficieze de un cashback substantial daca pariaza la partida din Europa League a echipei favorite. Stiti bine ca pariurile de tip cashback va returneaza miza pariata daca pariul plasat de dvs este necastigator, iar daca decideti sa pariati la Circus.ro pe ros-albastrii aveti un asemenea cashback in valoare de 150 RON.

Sfatul nostru este sa nu ratati acest cashback ros-albastru indiferent de ce echipa favorita aveti la suflet. Cashback-ul asa cum am mentionat mai sus este disponibil pe Circus.ro si se adreseaza clientilor noi care beneficiaza si de pachetul de bun venit care poate aduce un bonus de 100% din prima depunere pana la valoarea de 1000 RON.

Conditiile minime de participare la promotie sunt enumerate mai jos:

  1. deschidere cont pe Circus.ro in doar cateva minute si efectueaza o depunere cat mai consitenta pentru a benefica de cat mai mult de suma bonus pana la maxim 1000 RON
  2. cauta aceasta promotie si inscriete la ea dupa ce este deja autentificat in contul tau
  3. plaseaza un pariu de minim 25 RON pe orice optiune de parie disponibila pre-meci la partida ros-albastrilor si in cazul ca scorul final va fi de 0-0 miza pariata iti va fi returnata pana la suma maxima de 150 RON (in functie de cat ai pariat)

Relevant news