Cashback pe Grecia

Chasback-ul este o optiune tot mai la moda la majoritatea caselor de pariuri online. Aceasta optiune nu este disponibila la toate partidele fiind oferita doar la cele speciale care de obicei se desfasoara la competitii de interes major cum este la ora actuala stagiunea de calificare la faza finala a Campionatului Mondial din Rusia ce va avea loc in vara anului 2018.

Pentru azi avem disponibila optiunea de cashback la partida Greciei cu Bosnia ce se va disputa in aceasta seara incepand cu ora 21:45. Cashback-ul presupune rambursarea mizei in cazul in care o partida se finalizeaza cu scor corect propus de casa de pariuri care ofera aceasta posibilitate. Dintre toate casele de pariuri online, Circus.ro ne ofera cel mai atractiv cashback al zilei, acesta ajungand pana la valoarea de 150 ron. Daca doriti acest cashback trebuie sa efectuati un pariu pre-meci la partida Grecia vs Bosnia, iar in cazul unui rezultat de 0-0, pariul dvs. este rambursat intergral.

Califcarea pentru aceasta promotie se poate face daca parcurgeti un numar minim de pasi. Cei mai importanti ii vom descrie mai jos:

  1. Acesati pagina oficiala www.circus.ro si la sectiunea promotii veti gasi inclusiv pe aceasta;
  2. Apasati butonul “PARIAZA ACUM” si veti fi directionati spre autentificarea in contul dvs. de Circus. Daca nu aveti unul, il puteti creea in cateva minute si va bucurati suplimentar de un bonus de bun venit de pana la 1000 RON in functie de depunerile dvs. initiale.
  3. Plasati un pariu single de minim 25 RON pe orice optiune de pariere disponibila pre-meci la partida Grecia vs Bosnia si in cazul in care aceasta se termina cu scorul de 0-0, miza pariata va este rambursata pana la o valoare maxima de 150 RON.

Relevant news