Bonus de inscriere pe Circus.ro

Esti parior impatimit si iti plac bonusurile, dar nu iti plac cele in care ai multe conditii de indeplinit? Atunci Circus.ro are solutia perfecta pentru tine. Daca inca nu esti membru al acestei comunitati de pariuri, este timpul sa devii, beneficiind de un bonus de incriere de pana la 1000 RON, promotii saptamanale, diverse freebet-uri la cele mai populare evenimente bune de pariat, rasplata pentru prietenii tai adusi in comunitate si nu in ultimul rand un program de loialitate care te rasplateste regeste pentru fiecare zi petrecuta alaturi de Circus.ro

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa accesezi pagina oficiala a celor de la Circus.ro si sa apesi pe butonul de ingresitrare. Odata apasat acest buton, vei fi condus catre formularul de incriere unde trebuie sa furnizezi un minim de date reale despre tine, o adresa de mail pe care primesti informari din partea Circus.ro si un numar de telefon pentru a putea fi eventual contactat de personalul Circus.ro in diverese ocazii sau situatii, nelcaritati sua nelamuriri.

Odata ce ai finalizat procesul de inregistrare, vei primii pe mail-ul inscris pe formular, un link de activare a contului tau Circus.ro. Odata activat contul iti aduce toate privilegile si beneficiile pe care le poti avea din partea acestei case de pariuri online. Bonusul de 1000 ron poate fi obtinut prin cel putin o depunere cu valoarea bonusului sau pana la 5 depuneri consecutive de 200 RON. Bonusul va fi creditat imediat in cont in functie de valoarea depunerii.

Relevant news