Bet365

 

Incepand cu 1.10.2014 Bet365 nu va mai accepta clienti din Romania. Drept urmare va recomandam alta casa de pariuri online din cele de mai jos, care accepta jucatori din Romania.
UnibetNetbetBetfairSportingbet

logo bet365Bet365 este una dintre cele mai mari companii private din Anglia. A fost infintata in anul 2000 si azi este pe primul loc in materie de case de pariuri online. Bet365 functioneaza sub licenta englezeasca, dar casino-ul si poker-ul sunt sub licenta de Gibraltar.

Bet365 are cea mai completa oferta dintre toate casele de pariuri. Vei fi incantat de oferta variata de handicapuri asiatice inclusiv cele duble si alternativele lor pentru orice cota. Acest tip de handicap iti permite sa pariezi spre exemplu cate goluri se vor da in meci. Esti sigur ca se vor marca 7 goluri? Atunci poti gasi aceasta cota pe Bet365.

Hochei-ul european este de asemenea popular pe Bet365 si nu trebuie sa pariezi doar pe echipa castigatoare, incluzand si prelungirile. Ai posibiliatea sa pariezi pe DNB (in caz de egal pariul se ramburseaza). Pariurile din NHL au incluse si cotele pentru echipa castigatoare, inclusiv prelungirile.
Poti gasi foate multe cote din tenis si majoritatea meciurilor de tenis transmise in direct. Pentru cei care pariaza pe tenis, Bet365 este alegerea perfecta.

Daca pariezi pe baseball, Bet 365 iti returneaza miza daca aruncatorul care este trecut in dreptul cotei nu joca in partida de la inceput. Aceasta optiune o aveti si daca alegeti o casa de pariuri din Cehia.

Gama variata de sporturi de pe continentul American va da posibilitatea sa pariati pe cote dificile, conditionate sau cu banca. Poti de asemenea sa pariezi pe cursele de cai, aici fiind incluse de obicei cursele din Anglia si Irlanda, evident cu posibiliatea de a fi urmarite in direct. Pentru pasionati sunt disponibile si pariurile pe cursele de caini.

Informatii generale despre Bet365
Tipul cotelorEuropean (1.50), Statele Unite fractionar (1/2), Statele Unite Moneyline (-200)
Tipul pariurilorSingle, acumulator, pariuri sistem, pariuri sistem cu banca, pariuri de tipul teaser, pariuri conditionate, pariuri cu conditii indirecte
Limita de evenimente pe talonul de pariere14
Taxa de administrare / alte taxeNiciuna
Miza minima5 RON
Castigul maxim2.000.000 GBP
Pariuri Live
Transmisiuni in direct
Transmisiuni live pe mobil
Sumar al pariurilor live
Un click – un pariu
Pariere de pe mobil
Handicap Asiatic

Bet365 support :

Bet365 Espana support – www.apuestas-es.com/bet365-asistencia

Bet365 Italy support – www.scommesse-it.com/bet365-support

Bet365 Magyar support – www.bet-fogadas.com/bet365-tamogatas

Bet365
3.75 (75%) 4 votes