netbet-logo

Netbet este o casa de pariuri online care s-a lansat inca din 2001. Netbet are licenta pentru jocuri de noroc pe Malta. Aceasta casa de pariuri s-a adresat in prima faza clientilor din Anglia si Franta, insa ulterior s-a extins la nivel european. Netbet se lauda cu un serviciu de casino, jocuri slots si poker dintre cele mai ample din industria jocurilor de noroc, dar si cu o oferta atractiva de pariuri sportive si pariuri sportive live.

Oferta de pariere Netbet cuprinde cele mai populare sporturi pe care se poate paria, dar si o seire de pariuri unice ce se pot plasa de catre jucatori. In plus Netbet are un serviciu de relatii cu clientii impecabil, ceea ce determina multi jucatori de pariuri sa se alature Netbet.

Netbet înregistrare – 500 RON bonus »
Personalul Netbet este prietenos si competent, disponibil 24 din 24, 7 din 7. Ei sunt dispusi sa va ajute cu orice problema intampinati la folosirea servicilor oferite de ei.

Pagina oficiala Netbet este bine structurata si usor de utilizat, ceea ce insemna un plus pentru experienta de joc. Chair daca pariurile sportive nu sunt in centru atentiei, ca si pariori nu veti simtii diferenta fata de alte case de pariuri online.

Netbet se lauda cu un Netbet bonus consistent pentru clientii noi. In prezent valoarea maxima a bonusului ajunge la 200 RON si ajunge la jumatate din suma depusa initial. Aceasta inseamna ca la un depozit de 400 RON primiti integral acest bonus.

Sumar bonus:
– 50% procent din primul depozit
– Suma maxima a primului depozit este de 400 RON
– Bonusul maxim creditat este de 200 RON
– Cod bonus: NETBET200

Obtinerea bonusului:

– Deschiderea unui cont de Netbet.com
– Introduceti codul promotoinal: NETBET200
– Faceti prima depunere
– Pariati depozitul pe cote de mimin 1.60
– Rulati 1X valoarea depozitului si incasati bonusul de la Netbet
– Bonusul este valabil doar in primele 60 de zile de la deschiderea contului

Oferta de pariere
Cotele oferite de Netbet vorbesc de la sine. In aceste conditii gasim cote la orice disciplina sportiva care sa ne atraga atentia. Valoarea acestora este la un nivel comeptitiv cu cele oferite de cele mai mari case de pariuri online. Ca si tipuri de pariuri intalnim pe cele clasice, dar si o serie de pariuri exotice care alte case nu le au in oferta.

Modalitati de depunere si retragere
Netbet are parteneriate cu majoritatea entitatilor care ofera servicii de depunere si retragere de fonduri. Printre pricipalele metode de depunere si retragere regasim: transferul bancar, carduri de debit sau de credit, portofele virtuale gen paypal, netteler, skrill, etc. Pentru depunerile prin instrumente de debit sau credit se percepe un comision de 2% din valoarea depunerii la sume mai mici de 100 de lire sau echivalent. In cazul retragerilor se recomanda folosirea aceleieasi metode ca si la depunere pentru un proces mai facil. La retrageri avem sume minime de retragere in functie de procesatorul de plata ales. Limitele minime variaza intre 20 si 30 de lire sau echivalentul valutei in care aveti contul de Netbet.

Netbet înregistrare – 500 RON bonus »
Pariurile live
La acest capitol Netbet este modesta momentan si nu are o oferta bogata de pariuri live. Iar daca gasiti un eveniment pe care sa pariati live, nu aveti posibilitatea sa si urmariti transmisiunea live a acestuia.

Miza si limitele de pariere
Miza minima pe care Netbet o accepta de la clientii sai este de 0.25 lire sau echivalentul valutei in care clientul are contul deschis. Miza maxima nu este conditionata, dar castigul maxim pe un pariu care va este creditat in cazul ca este castigator ajunge la valoarea de 20.000 de lire sau echivalent. Exista si o limita maxima de castig pe saptamana care se ridica la valoarea de 50.000 de lire sau echivalent. Pariorii profesionisti, daca sunt depistati, beneficiaza de restirictii suplimentare.

Parteneri Netbet: pariurinet.com