logo unibet Casa de pariuri online Unibet cu originea in Suedia a inceput sa-si construiasca reputatia in Europa inca din 2000. De atunci celor de la Unibet le merge bine si acum este considerata una din cele mai bune case de pariuri online de pe piata. Unibet a intrat pe piata pariurilor din Italia, Franta si Danemarca, precum si alte tari, oferindu-le serviciile sub licenta din Malta.

Unibet înregistrare – 250 RON bonus!
Unibet pune accentul pe meciurile de fotbal. Poti gasi multe cote pe ligile importante din Europa. Astfel poti paria pe DNB, scor corect, pauza/final, cine marcheaza primul gol, marcheaza sau nu marcheaza, etc.

Pe meciurile din HNL poti paria pe castigator dupa timp regulamentar. In cazul in care meciul se termina la egaliate, Unibet bonus iti returneaza miza. Majoritatea partidelor au pariuri pe goluri precum peste 4.5 sau 5.5 goluri. De asemenea se poate paria pe scor corect sau rezultat la prima perioada. Pe hochei-ul din Suedia se poate paria pe marcatorul golului. Pe hochei-ul european Unibet ofera posibiliatea de pariere si pe overtime.

Informatii generale despre Unibet
In mediul Online1999
LicentaMalta
Adresa webwww.unibet.com
Interfata in limba Română
Suport clienti in limba Română
Suport via e-mailinfo-ro@unibet.com
Suport prin live chat
Conturile clientilor in valuta locala sau RON
Servicii• Unibet sport • Unibet casino • Unibet poker • Unibet jocuri • Unibet bingo

Unibet are incluse in oferta si pariuri pe tenis, in special pe turneele de tip challenger, unde aveti posibilitatea sa pariati pe primul set, scor corect la seturi sau chiar handicap la seturi.

Pariurile pe Supertoto sau superscore sunt bazate pe o miza minima (spre exemplu 0.1 euro) si daca este singurul jucator care ghiceste rezultatele tuturor meciurilor, poti castiga mai bine de 10 000 EURO.

Pariurile live

Pariurile live sunt disponibile la volei, fotbal, handbal, tenis, biliard/snooker, baschet, crichet, florball, bandy, squash sau hochei. Hochei-ul este reprezentat in principal de NHL si ligile majore din Rusia si Suedia. La pariurile live ai functia de cash-in unde ai posibilitatea sa retragi banii imediat.

Transmisiunile in direct pe Unibet.com

Unibet iti ofera posibilitatea de a vedea transmisiuni in direct de la evenimentele sportive din oferta, in special de la fotbal, tenis si basceht. De asemenea, ocazional poti vedea Unibet transmisiuni live de la hochei, snooker sau volei.

Unibet înregistrare – 250 RON bonus!
Unibet este singura casa de pariuri online care ofera transmisiuni in direct din Italia Serie A. Pe Unibet aveti posibilitatea de a vedea si pe mobil sau tableta transmisiunile live, indiferent ca aveti sisteme de operare precum Android, iOS sau Windows Phone.

Informatii generale despreUnibet
Tipul cotelorEuropean (1.50)
Tipul pariurilorsingle, acumulator, pariuri sistem, pariuri sistem cu banca
Limita de evenimente pe talonul de pariere12
Taxa de administrare / alte taxeNiciuna
Miza minima1 RON
Castigul maxim200.000 GBP
Pariuri Live
Transmisiuni in direct
Transmisiuni live pe mobil
Sumar al pariurilor live
Un click – un pariu
Pariere de pe mobil
Handicap Asiatic