PokerStars

PokerStars este etalonul de masura in materie de poker si sali de poker pe internet in momentul de fata, iar dupa acestia la distanta mai mare urmeaza ceilalti operatori de poker online. PokerStars reprezinta intre 20% si 40% din totalul afacerilor din industria jocurilor de noroc in mediul online.


PokerStars are in spate o echipa de profesionisti, pornind de la partea de securitate si pana la cei care se ocupa de interfata cu jucatorul, interfata care este cea mai simpla si eleganta dintre toate cele care exista in mediul online. Trebuie sa tinem minte ca PokerStars este de doua ori mai popular decat cel mai popular operator de poker online (iPoker). PokerStars este cel mai bun loc de a juca poker online.

Pokerstars înregistrare – $600 bonus!


sau

Popularitate: 10 din 10 – extraordinar
Pe data de 1 iulie 2008, la ora 2:00 post meridian erau numai putin de 22831 de jucatori conectati pe PokerStars. Acest numar a fost mult mai mare decat totalul urmatorilor 3 operatori : Full Tilt, iPoker Network si PartyPoker. Aceasta cifra provine dintr-un numar de peste 120.000 de jucatori activi pe care PokerStars ii avea la acea data inregistrati.

Securitate: 9 din 10 – excelent
PokerStars este unul dintre cele mai sigure site-uri in materie de poker online din punct de vedere al securitati. O echipa imensa de specialisti in securitate informatica monitorizeaza orice activitate de pe PokerStars. Monitorizarea se face la cel mai amanuntit mod si se folosesc o serie de filter de verificare menite sa previna orice activitate fraudulenta ce poate fi facuta.

Spre exemplu sunt incise instat conturile cu un compartament ciudat, cele care folosesc carduri de credit furate. Motivul pentru care PokerStars nu a primit 10 din 10 la securitate este legat de incidentul din anul 2007 cand castigatorul turneului WCOOP dotat cu premii in valoare de 1 milion de dolari a fost descoperit tardiv de sistemul de securitate ca a trisat sa castige acest turneu. Fara aceasta scapare notabila, securitatea PokerStars ar fi fost de netrecut.

Turneele pentru jucatori: 10 din 10 – mai mult de atat nu se poate
Inca odata PokerStars se dovedeste a fi cea mai buna platforma de poker online pentru ca aici poti gasii sali de poker pentru orice nivel si orice tip de miza la orice moment al zilei.

PokerStars ofera de asemenea cele mai multe variante jocuri de poker decat oricare alt site din domeniu: Texas Hold’em, Omaha, Omaha-8, Seven Card Stud, Seven Card Stud Hi/lo, Razz, H.O.R.S.E., Five Card Draw and Deuce to Seven Triple Draw. Turneele sunt stabile si pe langa cele obisnuite, PokerStars organizeaza anual WCOOP care este cel mai asteptat turneu de catre pasionatii de poker online.

Pokerstars înregistrare – $600 bonus!

Platforma PokerStars : 9 din 10 – excellent
PokerStars are o platforma de joc orientata catre jucatori. PokerStars este pritre primele site-uri de poker online care ofera posibiliatea redimensionarii mesei de poker pentru a beneficia de avantajul multi-mese daca va place sa jucati la mai multe turnee concomitent.

Erorile de soft sunt extrem de rare pe PokerStars, iar daca intampinati o asemenea eroare, o echipa de suport se va ocupa imediat de remedierea acesteia. Singurul motiv pentru care PokerStars nu primeste 10 din 10 la acest capitol este datorita graficii folosite de platforma PokerStars. Masa de poker este prezentabila dar nu ofera jucatorilor posibilitatea sa-si puna avatare si asa dispare din farmecul si emotiile prin care trece un jucator in timpul unui turneu.

Etica PokerStars: 9 din 10 – excelent
PokerStars a ajuns in topul operatorilor de poker online datorita creeri unui mediu placut pentru jucatori de poker online. Datorita meselor scalabile, disponibilitati in 14 limbi si acceptarii a jucatorilorm din Statele Unite – PokerStars isi doreste doar clienti complet multumiti de serviciile sale. PokerStars este o organizatie de clasa mondiala.

PokerStars
4.7 (93.33%) 3 votes