Online Poker – Bonusuri


Cum sa alegi pokerul online pentru tine?
In ziua de azi pokerul a evoluat mult fata de formele sale traditionale catre cele din mediul online. Datorita tehnologiei avansate s-a ajuns la performanta creerii a salilor de pokar in mediul virtual jucatorii avand posibilitatea chiar sa se vada intre ei daca dispun de o camera web. Sunt jucatori care inca mai merg la salile traditionale de poker, dar multi jucatori au inceput sa joace poker si mediul online atat datorita confortului caminului propriu, dar probabil si din cauza bonusurilor si premiilor mai consistente.

Poker OnlineLimbăRatingBonus procentualBonusTurneePromoţiiFreerolluriInregistrare + bonus
Poker OnlineLimbăRatingBonus procentualBonusTurneePromoţiiFreerolluriInregistrare + bonus
Poker
100%500€Unibet Poker
inregistrare
+ bonus 500 EUR
Poker
100%1.500€Sportingbet Poker
inscrieti-va
+ bonus 1.500 EUR
Poker
200%2.000$Betfair Poker
inregistrare
+ bonus 2.000$

Cel mai dificil in mediul online este alegerea salii de pokar in care sa joci. Acest lurcu se datoreaza multitudinii de oferte si oportunitati pe care le ofera varianta online a pokerului. Alegerea unei sali de poker poate dura mai mult pana ce jucatorul gaseste una sa indeplineasca necesitatile sale de joc.
Drept urmare platformele online care ofera sali de poker au devenit o afacere profitabila in ziua de azi. Fiecare jucator poate lua partea sa din aceasta afacere daca se inscrie pe una din aceste platforme.

Bonusurile si schema de fidelitate: Dupa ce am stabilit in linii mari cum sa ne alegem sala de poker online un alt criteriu pe care trebuie sa ne bazam in alegere tine de bonusurile primite la inregistrarea in sala de poker si de programul de fidelizare al clientilor folosit de platforma de poker pentru clientii sai.

Bonusurile de bun venit si programele de fidelizare alese trebuie sa fie in functie de cat timp petrecem online pe sala de poker. In general bonusurile mari si programele de fidelizare sunt concepute pentru jucatorii de poker online care isi petrec destul de mult timp pe platrom de joc, odata ce s-au inregistrat. Bonurile de bun venit se crediteaza imediat dupa ce jucatorul a facut o depunere initiala, depunere ce poate influenta sau nu valoarea bonusului incasat.

Datorita numarului in crestere a jucatorilor de poker online multe sali de poker au inceput sa ofere bonusuri jucatorilor chiar fara depunere, aspect ce a dus la atragerea de noi clienti. Aceste bonusuri dau posibilitatea jucatorilor sa testeze platforma de joc si sa experimenteze propriile strategii de castigare la poker online. Un mic impediment al acestor bonusuri fara depunere este legat de valoarea acestora care de regula este mai mica decat un bonus primit dupa prima depunere.

Odata ce jucatorul s-a inregistrat intr-o sala de poker deja acesta este inscris in programul de loialitate al platformei ce ofera acea sala de poker. Acest program de loialitate difera de la platforma la platforma de poker, insa esentialul tine la toate schemele de volumul de poker pe care jucatorul il are jucat. Multe programe de loialitate ofera recompense greu de obtinut in functie de nivelul de joc si experienta jucatorului. Uneori aceste scheme sunt chiar imposibil de realizat si se pot compara cu „oferirea lunii de pe cer”.

Securitatea: ceea ce priveste securitatea platformei de poker si siguranta jucatorului in mediul online, acestea sunt asigurate de catre societatea care detine platorma de poker dupa ce a obtinut toate certificarile si acreditarile necesare desfasurarii si functionarii in conditile prevazute de oganizatiile care reglementeaza jocurile de noroc in mediul online.

Optiuni si functionaliatati ale platformelor de poker: Orice platforma de poker online pe care v-ati inscris cuprinde o serie de optiuni si functionalitati care sa va faca experienta de joc mult mai placuta si mai relaxanta. Toate platfomele de poker fie ele majore sau mai mici ofera un minim de optiuni clientilor pentru a le fi de folos in timpul jocului sau dupa.

Aceste instrumente puse la dispozitie de platforma de poker va pot ajuta spre exemplu cu statisici despre adversarii de la masa de joc chiar in timpul jocului, un loc unde sa va notati despre adverasrii intalniti, diverse filtre de selectie ale salilor de joc puse la dispozitie de platforma de poker, etc.

Online Poker – Bonusuri
5 (100%) 1 vote