Cum sa pariezi pe NFL

Sunt feluri si feluri de pariuri, la unele inveti usor sa pariezi la altele este mai dificil. Azi vom incerca sa invatam cum sa pariezi pe NFL. Probabil va intrebati de unde vine NFL. Aceasta este prescurtarea pentru liga nationala de fotbal american, un sport indragit si SUA. De ceva vreme acest sport a inceput sa devina tot mai popular in afara granitelor SUA si evident a atras atentia inclusiv a pariorilor.

Principalele tipuri de pariuri pe acest sport sunt money line, handicap si total puncte, iar pentru pariorii din Europa aceste tipuri de pariuri au fost adapate cum este cazul money line care se traduce prin optiunea de pariere castiga meciul sau DNB-urile de la fotbal. De baza pentru NFL sunt pariuri pe handicap care dupa cum bine stiti acorda un plus de puncte unei echipe sau un minus, dupa caz, daca este favorita sau nu la castigarea unei partide. La total puncte dupa cum bine stiti se cumuleaza punctele marcate de cele doua echipe si se ofera o serie de paraguri de punctaj de catre casa de pariuri, celebrele over/under.

Cunoscand aceste tipuri de pariuri ce se aplica pe NFL este bine sa trecem la stabilirea unei strategie de pariere pe aceste optiuni. In fond si la urma urmei orice strategie este buna de aplicat daca tineti cont de o serie de factori atat interni cat si externi ai evenimentului din NFL pe care vreti sa pariati. Important este sa va documentati suficient pentru a gasii cea mai buna optiune pe care sa mizati.

Relevant news