Cum sa alegi un tipster

In lumea pariurilor activeaza foarte multi jucatori, care mai de care, o parte din ei se autointituleaza tipsteri. Un tipster este un parior care ofera la liber sau cu plata ponturile sale. Printre pariori se numara si cei care prefera sa parieze ce zic altii in loc sa-si faca propriile predictii. Acesti pariori cauta pe internet si descopera tot felul de tipsteri, care mai de care si cu performante din cele mai variate. In orice caz, majoritatea tipsterilor isi umfla statisticile pentru a atrage cat mai multi pariori din randaul celor amatori. Totusi nu putem baga in aceiasi oala toti pariorii amatori  pentru ca o parte din ei sunt abia la inceput si spre deosebire de altii din aceiasi categorie pornesc cu dreptul in cariera de parior.

Cu siguranta ca aceasta categorie aparte de pariori incepatori incepe prin a se documenta si inevitabil in cautarile lor pe internet dau de tipsteri. Dupa ce gaseste un numar de tipsteri care-i atrag atentia, pariorul incepe procesul de selectie si-i testeaza pe acestia pana raman doar cativa care pot fi numarati pe degetele de la o mana. Chiar si acesti putini tipsteri selectati de parior pot sa dezamageasca, daca acesta i-a prins in perioada ascendenta sau norocoasa a selectiilor sale.

Totusi un parior inteligent se poate folosii de ponturile tipsterilor si sa le parieze in diverse scheme si sisteme de pariere menite sa ajute pariorul sa depaseasca oarecum avantajul casei de pariu. In concluzie va putem spune ca se poate avea succes la pariuri folosindu-ne inteligent de ponturile tipsterilor.

Relevant news