Anatomia mintii unui parior

Probabil multi se intreaba ce este de fapt in mintea unui parior si multi ar dorii chiar sa faca anatomia mintii acestuia. Fiind in stransa legatura cu o dependenta care poate fi nociva, au fost si sunt in continuare facute studii pe aceasta tema tocmai din dorinta de a afla ce se ascunde in mintea unui parior fie el ocazional sau maniac.

Evident ca pe aceasta tema au aparut multe carti care pretind ca stiu secrtul pariurilor castigatoare, secret vanat de multi pariori. O abordare mai deosebita a anatomiei mintii unui parior gasim in una din cartile lui Joseph Buchdahl, intitulata sugestiv “Squares & Sharps, Suckers & Sharks” care in traducere libera ar insemna “Cap patrat sau minte ascutita, fraieri sau rechini”. Esenta acestei carti dezvaluirea mentalitaii unui parior invingator, a unuia pierzator si a dezvaluirii dilemelor cu privire la invingerea caselor de pariuri sau increderea oarba in cei care se pretind a fi tipsteri.

Documentandu-va despre anatomia mintii unui parior asa cum recomanda Joseph Buchdahl in lucrarea sa veti afla raspunsurile la multe intrebari de genul “De ce?”. In plus va sfatuim pe toti pariorii sa va documentati si despre cum functioneaza mintea unui parior deoarece va va ajuta cu siguranta in imbunatatirea propriei performante mai ales cand veti invata cate din secretele pe care le aduce subconstientul acestei activitati.

Relevant news