Bet-at-home


Incepand cu 13.02.2015 Bet-at-home nu va mai accepta clienti din Romania. Drept urmare va recomandam alta casa de pariuri online din cele de mai jos, care accepta jucatori din Romania.

UnibetBetClicBetfairExpekt


BAH-logo-2 Bet-at-home isi are originea in Austria de unde si-a inceput si aventura online in 1999. Incepand de atunci si pana in prezent acestia si-au cladit incet-incet numele si reputatia. Bet-at-home ofera cote de pe diferite piete de pariuri si are competitii interesante pentru utilizatori precum BET CUP, unde poti sa castogi un Porsche 911.

Informatii generale despre Bet-at-home
In mediul Online 1999
Licenta Malta
Adresa web www.bet-at-home.com
Interfata in limba Română
Suport clienti in limba Română
Suport via e-mail service.ro@bet-at-home.com
Suport prin live chat
Conturile clientilor in valuta locala sau RON
Servicii • Bet-at-home sport
• Bet-at-home casino
• Bet-at-home poker
• Bet-at-home jocuri


De este Skrill cea mai buna metoda de plata acceptata de casele de pariuri online? Descriere

Incepand cu 2009, Bet-at-home este membra a BetClic Everest Group, care detin de asemenea Expekt, BetClic si Everest Poker. Toate aceste membre ale grupului au sisteme de cote independente. Bet-at-home foloseste o licenta de Malta.

Majoritatea disciplinelor sportive pot fi pariate pe Bet-at-home. In meniul din partea stanga poti vedea toate sporturile pe care se poate paria, iar daca dati click pe oricare dintre ele, acestea se muta pe pagina principala. Posibilitatile de pariere nu sunt asa de vaste precum la Bet365, dar sunt acceptabile. Handicapurile sunt clasice cu posibilitatea de a paria si pe egal.

Pe hochei, Bet-at-home foloseste handicapul de 0:2, fata de 0:1 cum este clasic. Pe Bet-at-home gasiti intotdeauna cel mai rapid cotele pentru a avea posibilitatea sa pariati pe mai multe meciuri o singura data si chiar in sistem. Bet-at-home ofera si pariurile in sistemul multibet care este extrem de interesant. Trebuie sa cititi cu atentie regulile si regulamentul Bet-at-home si veti vedea ca au si alte tipuri de pariuri precum cele sistem cu banca.

Informatii generale despre Bet-at-home
Tipul cotelor European (1.50)
Tipul pariurilor single, acumulator, pariuri sistem, pariuri sistem cu banca, pariuri de tip multi bet
Limita de evenimente pe talonul de pariere 25
Taxa de administrare / alte taxe Niciuna
Miza minima 1 RON
Castigul maxim 20.000 EURO
Pariuri Live
Transmisiuni in direct
Transmisiuni live pe mobil
Sumar al pariurilor live
Un click – un pariu
Pariere de pe mobil
Handicap Asiatic

Bet-at-home înregistrare – 80 RON bonus!

Bet-at-home
5 (100%) 1 vote