logo betano Tot mai multi pariori sunt in cautare de noi provocari pe piata pariurilor sportive din Romania. Multi dintre ei stau cu ochii pe site-urile de specialitate si abia asteapta sa se lanseze cate un nou site de pariuri sportive care sa fie cel putin deosebit de cele existente in momentul de fata.

Betano este noua revelatie de pe piata pariurilor sportive din tara noastra fiind in primul rand un inlocuitor de succec al unei case de pariuri adorata la nivel mondial, insa care nu mai doreste de ceva vreme sa opereze pe teritoriul Romaniei din motive inca neclarificate. Oficialii Betano au speculat acest aspect si intr-un final au intrat pe piata din dorinta de a terzii la viata cel putin pariorii care adorau stilul respectiv si care tanjesc dupa el.

Betano înregistrare – 500 RON bonus!
Un aspect este clar, nu mai este acea interfata care se folosea de colosul care a iesit de pe piata, noua infatisare fiind mai prietenoasa si mult mai animata. Esenta este insa aceiasi, avand in mare proportie acelasi stil de oferta de pariere cu meniuri complexe si profunde, dar usor de inteles si folosit.

Pagina web oferita de Betano este una dinamica si usor de folosit chiar si de pariorii incepatori. Betano te intampina calduros si-ti ofera sintetizat si concret toate informatiile de care ai nevoie fara prea mare efort din partea ta. Practic aceasta casa de pariuri are multe parametrizari create de asa natura incat sa-ti fie uosr cu deschiderea contului, verificarea indentitaii, selectarea celei mai bune metode de depunere sau retragere din cont, o sectiune de suport gata sa te ajute in orice moment si cu orice fel de dificultate intampini indiferent de complexitatea sa.
Serviciile oferite sunt de cea mai buna calitate si rafinament. In permaneta esti la curent cu modul in care alti pariori isi desfasoara activitatea de castigatori sau de cei mai talentati ai comunitati. Uneori te poti inspira din modul cum alti jucatori au reusit sa castige alaturi de Betano si poate in scurt timp vei devenii si tu un castigator constant al jocurilor de noroc.

Deschiderea contului pe Betano iti poate aduce si un bonus suplimentar de 100% din valoarea primei depuneri efectuate ajungand pana la suma de 500 RON. Mecanismul este simplu cu cat depui mai mult si mai aproape de 500 RON, suma din cont se va dubla, insa ce depui prima data peste 500 RON nu se mai dubleaza, dar iti poate creste sansele de castig.

Betano înregistrare – 500 RON bonus!
Odata ce detii un cont de pariuri sportive pe Betano te poti bucura la maxim de facilitatile acestei case de pariuri. Ai astfel acces de oriunde si de pe orice dispozitiv la pariuri sportive, pariuri live si jocuri de casino de ultima generatie.

Parteneriatul cu Betano te poate determina sa ai o experienta unica la jocuri de noroc indifernet de natura celor preferate de tine. In plus odata ce este memru aici, vei fi inundat de tot felul de promotii, premii speciale si alte facilitati care nu vor contenii sa apara pe contul tau.