Zvonuri despre transferul fotbalului: Paul Pogba în linie pentru comutatorul Barcelona?

Mina este dorită de Everton și Gomes de West Ham – dar niciuna nu este dorită de United, cel puțin nu mai mult de Pogba. Deci, Barcelona i s-a spus unde să meargă, iar lui Pogba i s-a spus unde să stea. Și aburul care ieșea din urechile lui Mourinho i-a făcut pe pasionații de tren să-l compare cu Fostul scotian și, își închipuie Mill, cuvintele care îi ies din gură ar putea fi evocatoare pentru un alt șef Scotsman.

În loc să-l vândă pe Pogba, Mourinho dorește să-i ofere mai mult ajutor la mijlocul terenului, așa că se spune că United pregătește o ofertă gigantică pentru Serghei Milinkovic-Savic al Lazio și, de asemenea, în timp.

Între timp, Chelsea încearcă să intre într-un portar înainte de joi, pentru ca Thibaut Courtois să poată pleca. Jan Oblak se spune că este ținta lor nr. 1 și Jack Butland nr. 2.Dacă Chelsea îl lasă pe Courtois să plece la Real Madrid, aceasta ar putea ajuta șansele lor de a debarca pe mijlocașul Mateo Kovacic care, din păcate, nu poate juca în gol. The Fiver: înscrieți-vă și primiți e-mailul nostru zilnic de fotbal.

După ce l-a apreciat pe Jonathan Walters de la Stoke în sezonul trecut, Burnley intenționează să facă o ofertă pentru Peter Crouch. După aceea, vor face demersul pentru Sir Stanley Matthews. Fulham are hots pentru Dedryk Boyata din centru celtic. S-a spus, de asemenea, că ar avea în vedere o mișcare pentru Danny Welbeck, pe care Arsenal ar fi dispus să o dea drumul, se presupune.Bernard va avea Everton medical cu clubul pregătit pentru a câștiga o luptă pentru extinsul în Brazilia Citește mai mult

Perspectiva de a începe sezonul cu Wes Morgan și Youane Benalouane în mijlocul apărării împotriva Manchester United i-a făcut pe Leicester să creadă că au nevoie de mai bine acoperire la centru-spate: așa că se gândesc să facă o ofertă pentru Filip Benkovic, în prezent din Dinamo Zagreb.

Portarul Southampton, Fraser Forster, cândva al Angliei, atrage interesul de la Besiktas.

Relevant news