Winmasters

logo winmasters Pariurile sportive sunt intr-o continua evolutie. De cand acestea s-au lansat in mediul online, industria acestora a crescut exponential. In prezent sunt destul de multe case de pariuri online din care sa ne alegem pe cele preferate. Recent s-a lansat si casa de pariuri online Winmasters. Winmasters nu are o vechime mai mare de 2 ani insa dataorita aspectului moderen si a serviciilor oferite clinentilor sai a ajuns in topul celor mai bune case de pariuri din mediul online.

Din august 2014 Winmasters a lansat inclusiv platforma in limba romana. Inca de la lansare Winmasters a avut succes in randurile pariorilor din Romania. Un atuu principal in acest sens a fost bonusul de bun venit oferit clientilor noi.

Winmasters înregistrare – 300 RON bonus!

Bonusul de 300 RON la Winmasters.com

Initial Winmasters bonsul a fost de 150 RON insa datorita valului de clienti care se inscriu frecvent pe Winmasters, acestia au decis sa-l mareasca la valoarea de 200 RON. Daca doriti sa beneficiati de acest minunat bonus va puteti inscrie pe link-ul Winmasters.com.

Oferta de pariere

Winmasters ofera clientilor sai o paleta variata de optiuni de pariere. Daca faceti o comparatie intre Winmasters si o alta casa de pariuri consacrata, aproape ca nu veti vedea vreo diferenta. Aveti foarte multe optiuni de pariere pe Winmasters inclusiv o platforma de pariuri live de care va veti simtii incantati la prima vedere.


Depunerile pe Winmasters:

La capitolul depuneri Winmasters nu se deosebeste ce celelalte case de pariuri. Depunerile se pot face prin intermediul transferurilor bancare, portofelelor virturale, cadrurilor de credit sau de debit.

Limite la depuneri
Metoda de plata Minim Maxim
Card de credit/debit €10 €2.000
Transfer bancar: €50 €10.000
Portofele virtuale(Paysafe Card, Neteller,Skrill (Moneybookers): €10 €2.000


Retragerile:

Retragerile se pot face prin aceleasi metode ca si in cazul depunerile. Totul se face prin sectiunea „my account” a contului dvs. de la Winmasters.com. Cele mai folosite metode de retragre sunt: transferurire bancare, portofelele virturale sau cadrurile de credit si/sau de debit.

Limite retrageri
Metoda de plata Minim Maxim
Card de credit/debit €20 €2.000
Transfer bancar: €75 €10.000
Portofele virtuale(Paysafe Card, Neteller, Skrill (Moneybookers): €20 €2.000
Winmasters
4.2 (84%) 5 votes