Variatia cotelor

Orice eveniment prins in oferta de pariere a unei case de pariuri primeste un set de cote initiale. Aceste cote dupa cum se observa daca veti consulta oferta unei case de pariuri pentru un eveniment de mai multe ori, se schimba sau variaza. Acest fenomen este denumit variatia cotelor si in functie de situatiile intalnite in practica in special de pariori poate avea mai multe semnificatii. In randurile urmataore vom incerca sa clarificam o serie dintre aceste variatii.

In primul rand trebuie sa delimitam variatia cotelor in doua categorii in functie de marja de variatie:

1. variatie cota nesemnificativa – si aici vor intra toate variatiile de cota intre 0.01-0.20

2. variatie cota semnificatica – orice variatie de cota peste 0.20

Celor doua variatii le vom da propriile interpretari dupa cum urmeaza:

In cazul 1 in acceptiunea noastra este o variatie de cota care nu trebuie sa va determine sa va razganditi in privinta pariului ales. Noi va sfatuim sa nu faceti imprudenta de a schimba pronosticul decat daca veti gasii altul cu grad mai ridicat de reusita.

In cazul 2 variatia fiind semnificativa este bine sa regandim pronosticul ales pentru ca de cele mai multe ori se poate intampla sa nu se indeplineasca asa cum am prezis noi. In aceasta situatie este recomandat sa pariem pe evenimentul respectiv in ultmul moment pentru a vedea daca mai apare vreo alta variatie semnificativa.

Relevant news