Unibet fogadási bónuszt

 

Unibet bonuszA Warriors elkényeztette Jarryd Hayne NRL visszatérő Unibet pártját, és legyőzte az Aranypart 24-10-et Vasárnap döntő fontosságú NRL ütközetén Robinában. A lökhárító előtti 25.109-es tömeg, akik el akarták érni a Titanst csillagok toborzását, Shaun Johnson, a Warriors játékmester volt, aki ellopta a show-t. Johnson két másodperces próbálkozást indított 10 – minden félidős patthelyzet, mivel a Warriors (24pts) a Titánok (23) a hetedik helyen áll a verseny létrán. Solomone Kata megpróbálja megpróbálja, második meccse a második mérkőzésen – és a 12. évad, lezárta a Unibet mérkőzést a látogatók számára. Kameraműs pecsételő arany pont nyerni, mint Storm leapfrog Cápák tetején NRL Olvass tovább

Hayne megmutatta a játéktörő tehetségét, és a több millió dolláros toborzót a csereasztalról egy óriási éljenző érkezett a 28. percben.A Titans befektetése Hayne-ben azonnali osztalékot fizetett a klub bankegyenlegéhez, és a részvétel könnyedén meghaladta az idei előző legjobb 21,080-os hazai tömegét Brisbane ellen az öt körben.

Ez a legjobb Titans tömeg Robinában – ahol az idei Unibet szezonban alig 12 000-en volt átlépve – hiszen 2010-ben 27.026 részt vett a Warriors elleni küzdelemben. Ez a Titans új embere iránti érdeklődés volt, hogy a Fox Sports televíziós műsorszolgáltató egy csatornát ajánlott fel az előfizetőknek, megnyitotta a mérkőzést a padon, mikor a padon ült. Hayne hatást gyakorolt ​​az első játékára, mint Titan, megragadta a Warriors backbederét, Bodene Thompsont, egy ropogó ball-and-all meccsen, amikor úgy tűnt célzott gólt szerezni.A kétszeres Dally M-érmes kiderítette, hogy két harcos játékos játszik egy bombát a mező másik végében, és erőfeszítései majdnem véget érnek az új Unibet csapatának.

A második félidő elején Hayne a Warriors ‘ star Johnson a hátára egy nagy egy-az-egy tackle, a Kiwi nemzetközi kiáramló labda a hatás. De Johnson legutóbb nevetett, először Simon Manneringrel, egy okos rövid átutalással, mielőtt átadta volna Kata-t, miután David Fusitu’a szinte a mezőny hosszúságát követte, miután letartóztatták az Unibet embert, Hayne-t.

Az ex-San Francisco 49er egy próbatámasszal befejezte a játékot, Hayne 20 méteres grubberje, ami a meccs utolsó próbálkozását eredményezte a szélső Anthony Don számára.A Warriors a jövő hétvégét Dél-Sydney-be fogják fogadni, míg a Titans lesz Hayne régi nyugat-Sydney-i sztrájkhelyén, hogy a Campbelltown-ban vegyenek részt a Wests Tigersben. Facebook Twitter Pinterest Mitchell Mózes lelkesen támadta a Tigert, és védekezésben Unibet sztoikus volt a Cowboys győzelme alatt. Fotó: Paul Miller / AAP

Később vasárnap Wests Tigers előidézte a szezon egyik felkavarását, miközben Mitchell Moses vezette a közös vállalatot egy emlékezetes 26-14-es győzelemre North Queensland ellen a Leichhardt Oval-nél.Kevés félig Luke Brooks a Cowboys oldalán, melyet Johnathan Thurston szupersztár visszatérésével egy hamstring sérülés okozott, a Tigers megérdemelt négy-két-két győzteset. Sauaso Sue hét percen belül összeomlott a full- hogy látszólag megadja a Tigersnek a győzelmet, Unibet mielőtt Ethan Lowe visszavágná a látogatókat. James Tedesco ezután az évad egyéni próbálkozását eredményezte, és legalább hat védőt legyőzve úton volt az utolsó percben, hogy a szezon elején először tegye a Tigriseket a nyolc legjobb közé.

A veszteséges tippek a Cowboyokat az első négyből négy kört játszogatják a döntőbe.

Thurston késői felvétel volt a 22-es fordulóban, és közben igyekezett kipróbálni az oldalát , jóval a szokásos csillogó alakja alatt volt.Összehasonlításképpen, Mózes a Tigriseket ragyogóan támadta, és sztoikus volt a védelemben, mivel a Robbie Farah-kevésbé Wests azt állította, hogy a Unibet szezon legjobb nyereménye a döntő versenyen marad.

hatodik percben, amikor Kevin Naiqama egy Mózes rúgásra ugrott, amelyet a Cowboys fullback Lachlan Coote tönkretett.A tizenkilencedik órás büntetőjáték a 19. század elején a Cigányok előtt nyitotta meg a Tigriseket, miután Thurston a Wests védelmi vonala mögött Kane Linnett felé dőlt. David Nofoaluma a 31. percben ismét elindította a Tigers-et. három Cowboys védőn keresztül kényszerítette útját, és egy másik Moses büntető gól a szünet után két perccel a félidőben hatpontos puffert adott a hazai oldalra. A legtöbb zúzódás második felében az egyetlen pont a Bet365 büntető céloktól a 62. percig, és a 67. percben Thurstonon keresztül, majd a Tigers kényszerítette a késői lemorzsolódást, és Unibet miután a látogatók rövid idő alatt újra elindultak, és a hazai pályán helyet kapott, Sue összeomlott.

Lowe megtartotta a Cowboyt a vadászatban, mielőtt Tedesco lezárta a győzelmet. Észak-Queensland már 1-9 éves Leichhardtban.A Cowboys ebben az évben 10-ből három otthont nyert. Thurston győzelme öt városban a külvárosi helyszínen és 0-12 Sydneyben a Tigrisekkel szemben.

Unibet fogadási bónuszt
Rate this post