Un Machester de 10

Elevii lui Mourinho au ajuns in finala Europa League si, evident, partida in atentia caselor de pariuri online pentru promotii. Iubitorii cotelor mari au ocazia sa obtina un castig suplimentar daca nu au cont de pariuri sportive pe Netbet care ofera o cota de 10.0 pentru victoria celor de la Manchester United impotriva celor de la Ajax in marea finala Europa League ce se va disputa miercuri 24.05.2017.

Recomandarea noastra este sa luati parte la o asemenea promotie unde aveti sansa sa castigati de 10 ori miza parita pe victoria elevilor lui Mourinho. Un aspect important este sa nu aveti cont de pariuri deschis la Netbet. Daca treceti de acest criteriu eliminatoriu mergeti mai departe cu deschiderea contului de pariuri sportive pe Netbet cu urmatoarele mentiuni;

  • introducere cod promotional COTAS pe formularul de inregistrare
  • efectuarea unei depuneri de minim 40 ron, miza maxima ce se poate paria de super cota de 10 oferita de promotie
  • plasarea unei mize de 40 ron pe victoria in timp regulamentar a celor de la Manchester United

O victorie conform asteptarilor ar insemna un castig de 400 ron pentru jucatorii noi. Acest castig se va impartii proportional intre portofelul principal si cel bonus, in functie de difenta dintre cota obisnuita si cea oferita de aceasta promotie.

Relevant news