UEFA nu a dat dovadă de clemență atacatorului

La întoarcerea la Paris, Neymar și-a continuat restaurarea, care a inclus prezența sa obligatorie pe podium în timpul jocurilor PSG. Din păcate, el nu a putut doar să urmărească acțiunile partenerilor și să-i țină în vestiar la sfârșitul meciurilor. După ce a pierdut 1: 3 împotriva Manchester United în Liga Campionilor 1/8, Neymar într-una din rețelele sociale și-a permis criticarea aspru a arbitrului întâlnirii. Adevărat, înainte de asta, încerca să intre în camera judecătorilor și să vorbească despre ceva cu arbitrul. Chagrinul jucătorului a fost de înțeles, deoarece parizienii au părăsit turneul, având în trecut o victorie de oaspeți de 2-0. Cu toate acestea, chiar și într-o astfel de situație, trebuie să fiți în control. Dar, se pare, nu numai Neymaru.

UEFA nu a dat dovadă de clemență atacatorului și la pedepsit cu o suspendare cu trei meciuri. PSG a anunțat depunerea recursului, dar ce altceva ar putea face clubul în această situație. Mai târziu, parizienii trebuiau să facă o declarație similară după ce federația franceză de fotbal a interzis deja lui Neymar până la sfârșitul sezonului. Jucătorul a primit o pedeapsă pentru lovirea unui fan în față în timpul ceremoniei de premiere după finala Cupei Franceze. Și din nou, sud-americanul și-a pierdut nervii. “PSG”, fiind favoritul clar și condus cu 2-0 în timpul meciului, în cele din urmă în loviturile de departajare (2-2 în timpul regulamentar) a pierdut 5: 6 la Rennes modest.

Incidentul cu fanul sa întâmplat pe 27 aprilie, iar trei zile mai târziu – la 30 – după meciul de la Liga 1 împotriva lui Montpelier (3: 2), Neymar sa ciocnit în fața dressingului echipei cu Julian Draxler. Băncii braziliene nu i-au plăcut comentariile germane, care au reproșat atacatorul pentru o întoarcere insuficientă pe teren. Mass-media ar putea apoi să afle că nu a ajuns la o luptă între jucători.

Neymar: de la foc la foc

După ce a servit la sfârșitul sezonului descalificarea deja menționată în campionatul francez, Neymar sa dus la locul echipei naționale a țării sale, care a început apoi pregătirile pentru Cupa Americii de start.

Relevant news