Trauma promovează – asta este foarte “brusc”

Toate acestea nu distrug meritele omului olandez. Se spune doar că el încetează treptat să fie Promes, despre care am observat primele două sezoane. Promesis devine parte a “Spartacus”, iar “Spartak”, la rândul său, încetează să mai fie o anexă la Promes. Nu, nu este vorba de faptul că el nu este un lider sau că nu este important pentru echipă sau că sa înrăutățit. Acesta este contrastul lui Ronaldo în echipa națională a portughezului de un eșantion de trei ani și Ronaldo în Real Madrid Mouriñu. Este vorba despre faptul că “Spartacus” este puțin diferit. Mai puțin interdependent și mai puțin dependent de nimic. Aceasta este doar despre faptul că echipa are mai puține șanse să supraviețuiască, dacă brusc asta.

Trauma promovează – asta este foarte “brusc”, care este nerăbdător înainte de joc cu “Creșterea”. Aruncând tot vorbind despre conspirațiile judiciare în dosarul “spam”, spunem cu sinceritate: “Spartak” nu părea patetic. Pentru a spune cu blândete, ca să spunem, pentru a nu supraestima, și încă o dată să nu deranjez fanii kung-fu al lui Fyodor Kudryashov. Deci, toate cele de mai sus – un pic adevărat.

Cu toate acestea, în spatele celor 10 runde. Este cu siguranță prea devreme pentru a spune așa de neechivoc. Dar pentru a vorbi, de fapt, este întotdeauna devreme. Și apoi din nou – și este prea târziu. Nu este prea târziu, iar Promes nu este aruncat în Anglia pentru a deveni un jucător de top, am spus. Poate că nu ești de acord cu mine deloc.

Hah. Voi veniți la groază când vă dați seama că chiar și în această vară, Paul Pogba, la vârsta de 23 de ani, se afla acolo unde era neclar.

Bine, George, pleacă în sfârșit.

Meciul central al etapei a XI-a a campionatului rus nu a promis inițial un complot dramatic și ajută abundența. Cele mai recente rezultate, împreună cu calitatea jocului în jocurile anterioare, au pregătit moral fanii ambelor echipe pentru un joc destul de lent și ne-spectaculos. Cu toate acestea, nimeni nu a uitat că acest meci a fost un derby și, prin urmare, speranțele unor fani pentru fotbal dinamic și cu mai multe evenimente au fost destul de potrivite pentru ei înșiși.

Somnul derby-ului. Cum Semin Slutsky bate

În cele din urmă, cei care credeau că jocul ar fi putred au avut dreptate. Ar trebui să fie acuzat antrenorii, președinții clubului sau oricine altcineva pentru acest lucru? Cu siguranță nu! Au fost vina circumstanțele.

Relevant news