Te asteapta un Iphone 7 si 1500 ron

Winmasters isi rasplatese clientii findeli, dar si pe cei noi cu 1500 ron si un Iphone 7.  Tot ceea ce trebuie sa faca este sa participe la misunea lunara din perioada urmatoare, mai precis acum in luna aprilie. Vorba aceea va puteti face singuri un cadou minunat de Paste, castigand Iphione-ul 7 pus in joc sub forma de premiu.

In campania aceasta puteti participa oricand in luna aprilie, dar cu cat o faceti mai devreme cu atat avesti sanse la premii mai multe. Premiile sunt acordate in functie de cate puncte strangeti pe peroada campaniei, deoarece acestea sunt conditie esentiala pentru premiile ce se acorda. Dupa ce intrati sau va deschideti cont pe Winmasters direct de pe aceasta promotie o prima masura pe care trebuie s-o luati este sa depuneti un minim de 200 ron de 3 ori in portofelul principal, in total ai nevoie de 600 ron.

In tot aceasta perioada poti paria single cu mize de minim 40 ron pe pariu si aduni cate un punct indiferent ca acesta este castigator sau nu. Acumulezi cate 3 pumcte  la fiecare pariu single din lista speciala care se regaseste pe pagina promotiei. Premiile in functie de numarul de puncte acumulate si alte detalii le gasesti tot pe pagina promotiei. Nu uita sa consulti termenii si conditiile campaniei pentru neclaritati.

read more: Bet365

Relevant news