Sydney FC urmărește legenda spaniolă în timp ce capetele sunt de peste mări

“Avem niște ținte foarte interesante cu care vorbim și aștept cu nerăbdare să aduc mai multă calitate unei echipe deja experimentate și talentate”, a declarat, recent, sâmbătă, antrenorul de la Sydney FC, Steve Corica. Victoria este un mare A-League Citește mai mult

Steaua spaniolă Torres își ia în considerare Unibet opțiunile după ce a apelat la cel de-al doilea vrăjit la clubul copilăriei Atletico Madrid la sfârșitul sezonului trecut.

Fostul atacant de Liverpool, Chelsea și AC Milan, în vârstă de 34 de ani, a fost puternic legat de o mutare în MLS sau Japonia, dar A-League, și în special Sydney, ar putea să-l aducă jos – într-un mod similar cu Alessandro Del Piero în 2012.

Sâmbătă, Sky Blues a anunțat că a transferat botul de aur A-League într-un club turc, în timp ce asul polonez Mierzejewski se îndreaptă spre China.

„Nu există niciun dubiu Bobo și Adrian am avut anotimpuri excelente pentru noi și am dorit să rămânem amândoi, dar este o parte a fotbalului pe care jucătorii vor să o continue și să caute noi provocări și experiențe pentru familia lor ”, a declarat recent Steve Corica, antrenorul de la Sydney FC.

Taxele de transfer vor reduce câștigătorii Platei A-League Premiers de aproximativ 2 milioane de dolari, cu cluburile implicate a fi Alanyaspor și Changchun Yatai.

Bobo, care a Unibet bonus marcat un record al A-League 27 de goluri în sezonul trecut, re-semnat doar ca o marșă cu mai puțin de o lună în urmă.

“Am avut câțiva ani fantastici cu Sydney FC, care au fost printre cei mai memorabili din cariera mea și nu voi uita niciodată timpul meu în Australia”, a spus Bobo, în vârstă de 33 de ani.

„Cu toate acestea, aceasta este o oportunitate unică pentru mine și familia mea de a urmări o ultimă provocare în cariera mea.”

Fostul internațional polonez Mierzejewski, în vârstă de 31 de ani, lasă Sky Blues un sezon în o afacere de trei ani după ce a indicat o breșă Unibet Brasil contractuală între el și club.

Sky Blues are o poziție de marcă deschisă și patru locuri de jucător internațional disponibile, după semnarea lui Milos Ninkovic pe două -contract de ani in mai.

read more: https://apostasegura.org/australia-garante-vaga-na-copa-do-mundo-de-basquete-com-vitoria-sobre-o-ira/