Super pariu la Madrid

Madrid va fi in seara aceasta orasul martor la prima semifinala de Champions League din acest sezon care se va disputa chiar intre cele doua echipe locale, Atletico si Real. Multa lume vedea aceasta partida ca fiind marea finala, dar din pacate doar una din cele doua echipe va ajunge acolo si va avea sansa de a ridica cel mai ravnit trofeu la nivel european de un club de fotbal.

La o asemenea confruntare nu pot lipsii promotiile speciale oferite de casele de pariuri online la asemenea partide care se adreseaza clientilor noi ce pot avea beneficii sporite la deschiderea unui cont nou de pariuri la un brand ce nu se regaseste in propriul portofoliu.

In acest sens echipa noastra a studiat promotiile actuale si va poate recomada una de la casa de pariuri online 888sport.ro care ofera un super pariu pentru partida de la Madrid. Acest super pariu se adresesaza pariorilor care nu au cont la aceasta casa de pariuri online si el consta in profituri dublate  la un pariu fie pe victoria celor de la Real, fie pe Atletico.

Vorbind in cifre la un pariu cu o miza de 50 pe una din cele doua echipe puteti castiga 130 ron sau 400 ron. Decizia va apartine!!!

Relevant news