Super cota la finala Coppa Italia

Coppa Italia isi va afla castigatoarea din acest sezon. Aceasta va fi desemnata dintre Juventus si Lazio. Evenimnetul amintit este in atentia caselor de pariuri online de cateva zile si a avut ca rezultat aparitia catorva promotii de exceptie. Cea mai importanta este promotia oferita de Betfair care ofera clientilor noi un cota de 8.0 daca Juventus obtine victoria in timp regulamentar. Cum Juventus este echipa italiana ce domina de cateva sezoane fotbalul, sansele ca aceasta optiune de pariere sa se produca sunt destul de mari, iar pentru pariorii noi pe Betfair o oportunitate sa multiplice de 8 ori suma pariata pe victoira lor.

Pasii pentru a obtine aceasta super cota la finala Coppa Italia sunt urmatorii:

  1. deschidere cont de pariuri sportive pe Betfair de pe pagina promotiei
  2. introducerea pe formularul de inregistrare a codului ZFBN11 care activeaza super cota de 8.0 pentru victoria celor de la Juventus
  3. efectuarea unei depuneri de 50 ron cat este miza maxim admisa conform promotiei
  4. plasarea sumei depuse pe victoria celor de la Juventus

In cazul unui pariu castigator suma se va distribuii intre portofelul real si cel bonus in functie de diferenta dintre cota obisnuita si cea promotionala. Suma bonus se va transfera in portofelul real pe masura ce sunt indeplinite conditiile de rulaj.

Relevant news