Societatea se schimbă și acum un jucător profesionist

În cadrul procesului de formare, accentul principal al Academiei “Atletism” este de a lucra cu abilitățile tehnice și de balansare. “Mașini, echipamente și echipamente din nou” este motto-ul principal al specialiștilor locali. În acest scop, a fost elaborată o gamă largă de exerciții speciale, care permite jucătorilor tineri să învețe să vadă cât mai mult terenul și plasarea partenerilor pe acesta, să poată ieși din presiune și să schimbe ritmul de joc în timpul meciului.

Micii Basci. Cum “Athletic” trăiește în detrimentul Academiei de club

Formarea principală privind tehnica de lucru cu mingea durează, de regulă, aproximativ 30 de minute. După aceasta, echipa este împărțită în grupuri și începe să realizeze exerciții tactice. Antrenorii au nevoie de o concentrație maximă la locul de muncă și nu permit slăbiciune.

“Fiecare copil adoptiv trebuie să înțeleagă că el reprezintă clubul și oamenii noștri. De îndată ce cineva începe să creadă că poate face orice, sarcina noastră este să reamintim că sunt alți băieți în echipă care doresc cu disperare să treacă prin “locul lor sub soare”. Acest lucru ajută tinerii să înțeleagă mai bine concurența și principiile sportive “, a declarat antrenorul U-18 U-18 Iban Fuentes.

“Societatea se schimbă și acum un jucător profesionist de fotbal este diferit de ceea ce a fost acum 20 de ani. Lucrăm din greu pentru a ne asigura că tipii sunt mereu concentrați. De regulă, ei înșiși înțeleg că, cu bani, este imposibil să cumpere acea atmosferă și atmosferă predominantă în “atletism”. Când vine momentul acesta, înțelegem că lucrarea noastră începe să se amelioreze. Acest club nu este ca oricare alta. Adesea antrenăm cu prima echipă și o persoană specială asigură că nu există bariere între jucători. Jucătorii primei echipe înțeleg că trebuie să dedice timp pentru a comunica cu copiii, pentru că numai așa vor fi motivați să facă progrese rapide. Toată lumea din clubul nostru trăiește un vis. Toată lumea are un membru al clubului. Dacă antrenamentul de la academie cade în ziua jocului primei echipe, atunci trebuie să treacă într-un astfel de moment, încât studenții noștri au timp să facă un duș, să își schimbe hainele și să ajungă acasă, unde vor avea ocazia să vadă meciul de atletism cu familia. Antrenorii Academiei își au punctele în oraș, unde urmăresc meciurile într-o atmosferă de nedescris. Suntem toți membrii familiei de atleți, avem propria noastră cultură și identitate “, spune Fuentes.

Rate this post