Sistemul underdog

Sistemul underdog este unul destul de simplu si este printre preferatele tipsterilor nostri. Probabil va intrebati de unde vine denumerea de “Sistemul underdog”? De obicei in lumea pariurilor sportive discutam de echipe favorite si nefavorite. Denumirea englezeasca a echipei care pleaca cu sansa a doua in castigarea unui eveniment este “underdog”. Cu alte cuvinte acest sistem ne invatam cum sa pariem pe echipele mai slab cotate si sa obtinem si profit de pe urma lor.

Se stie ca orice echipa cat de buna ar fi ea, are si momente cand pierde. De obicei se cauta momentul potrivit pentru a paria contra echipei favorite si acela este chiar cel indicat de “Sistemul underdog”.

Cu “Sistemul underdog” o modaliate de a castiga avand in vedere ca pariul pe underdog inplica riscul, este cea a sistemului martingale. Sistemul martingale este cel mai vechi si mai periculos sistem de pariere folosit de catre jucatori. Dupa cum bine stiti un astfel de sistem te poate duce cu usurinta la faliment. Acest sistem ne este de folos la strategia noastra pentru ca de obicei cota underdog-ului este mai mare si poate aduce un profit mai mare.

Pentru a aplica martingale cu “Sistemul underdog” vom folosii o scheme de mize in maxim 10 pasi pentru ca inainte de a paria pe underdog trebuie sa gasim unul “bun”. De obicei acest sistem se recomanda a fi folosit pe sporturi precum basebal, hochei sau basvhet unde rata de castig a partidelor de catre underdog este undeva la valoarea de 40%. Deci este aproape imposibil ca la o serie de 10 partide sa nu avem parte de cel putin o partida in care underdo-ul sa castige si sa ne inchida seria de martingale.

Va vom arata un calcul matematic care va arata care sunt sansele de a pierde o serie de 10 pasi.

Numar sanse de a pierde cei 10 pasi: 1/1024(0.097%)
Numar sanse de a castiga in cei 10 pasi: 1023/1024(99.90%)

Deci va trebuii sa intelegeti ca doar 1% avem nefericita sansa de a pierde o serie de 10 pariuri pe martingale, comparativ cu 99% sanse de a castiga seria de 10 pasi. Despre folosirea sistemului martigale nu vom mai vorbi intrucat presupunem ca stiti deja despre el ca este cel mai popular si des folosit.
Totusi vom amintii o serie de reguli de care sa tineti cont pentru a va mari sansele de a castica cu “Sistemul underdog”:

1. Cautati cel mai bun “Underdog” al zilei
2. Incepeti o serie noua de fiecare data cand castigati
3. Cand pierdeti un pas la seriei aveti grija ca in claculul urmatorului sa includeti si profitul dorit
4.In calculul mizei sa introduceti intdeauna pierderile anterioare
5. Megerti cu mai multe serii odata daca va permiteti
6. De fiecare data cand castigati sa adaugati profitul la bankroll-ul existent si apoi sa va faceti calculele pentru o noua serie
7. Puteti folosii “Sistemul underdog” cu orice underdog in orice sport, dar recomandarea noastra este sa-l folositi pe baseball unde intr-un sezon normal sunt peste 4500 de partide, iar casele de pariuri pot avea interpetari de cote gresite care daca le sesizati va pot ajuta.
Multa bafta in aplicarea acestui sistem.

Relevant news