Sistemul sus-jos

Sistemul sus-jos este asenanator cu sistemul straight bet sau 2 din 6, adica acel sistem care iti asigura profit doar cu 33% din meciuri castigate. Sistemul sus-jos are cateva particulariltati. Prima particulariltate a Sistemului sus-jos tine de procentul de meciuri castigate care creste de la 33% la 36%. Spre deosebire de predecesorul sau acesta are 8 pasi cu mize predeterminate. Aceste mize sunt: X, 2X, 3X, 5X, 8.5X, 14X, 23X si 39X, unde X reprezinta miza initiala pe care o alegeti cand porniti o serie de pariuri pe sistemul sus-jos.

Motivul pentru care acest sistem poarta numele sus-jos are legatura cu numarul de pariuri pe care trebuie sa-l parcurgeti pentru a inchide seria pe profit. Alternanta sus-jos incepe daca pierdeti primele doua pariuri din seria predeterminata, pentru ca in functie la ce pas ajungeti veti paria pasul urmator sau anterior in corelatie cu “pariul este castigat” sau “pariurl este pierdut”. Va reamnintim si faptul ca seria se incheie atunci cand obtineti profit.

In randurile urmatoare vom face o simulare pur teoretica a Sistemul sus-jos:

1. incepem seria prin plasarea unui pariu de 10 unitati pe cota medie stabilita anterior la valoarea de 1.93;

2. daca pariul este castigator, ne oprim si incepem o noua serie;

3. daca pariurl este pierdut mergeti la pasul 2 al sistemului si plasati o miza de 20 de unitati; daca este castigator va opriti ca s-a realizat profit si incepeti o noua serie;

4. daca pariul de la pasul 2 este pierdut, se va trece pasul 3 unde intervine farmecul sistemului pentru ca mizele se vom modifa in sus (daca pierdeti) sau in jos (daca veti castiga); conceret miza va fi 30 de unitati, daca peirdem vom miza 50 unitati(pasul 4), daca vom castiga vom miza 20 unitati(pasul 2); acest algoritm se va aplica pentru urmatorii 3 pasi din serie in care trebuie sa castigati cel putin un pariu.

5. repetati acest algoritm dupa pasul 2 pana ajungeti sa inchideti seria pe profit din urmatorii 3 pasi.
Acum ca avem explicat sub forma teoretica sistemul sus-jos, va vom prezenta cateva exemple simple din dorinta de a ne face intelesi.

Exemplul 1

susjos1

Din exemplu se observa ca 40% din pariuri castigate ne-au asigurat profit (se indeplineste conditia de procent minim)

Exemplul 2

susjos2

Seria din acest exemplu se incheie dupa 20 de pasi in care ajungem sa folosim toate mizele predefinete ale sistemului sus-jos. In acest exemplu avem 7 pariuri castigate din 20 si am reusit sa incheiem cu profit in ciuda faptului ca precentul de pariuri castigate nu depaseste 35% ceea ce este mai putin decat minimul necesar. Acest lurcru este posibil datorita cotei medii de 1.93, cota despre care am vorbit anterior si ce rol are ea in pariurile pe scheme si sisteme..

Exemplul 3

susjos3

Exemplul 3 ne arata cum putem obtine profit cu o rata de 22% din pariurile castigate. Acest exemplu a fost facut pentru a va arata diferenta intre sistemul sus-jos si sistemul straight bets. Avantajul sistemului sus-jos este ca dupa 9 pasi vom realiza profit chiar daca primele 7 pariuri din serie sunt pierdute, in timp ce sistemul straight bets ne-ar fi adus pierdere dupa primele 5 pariuri pierdute consecutiv.

In speranta ca s-a inteles ce presupune sistemul sus-jos vom mai face o singura precizare cu privire la acesta, si anume: daca pierdeti toate cele 8 pariuri ale sechemei va rezulta o pierdere pe care trebuie s-o acceptati. Atentie aceasta pierdere poate ajunge pana la 36% din bankroll, ceea ce este mai riscant decat una de 11.90% cum este in cazul sistemului straight bets.

Sfatul nostru este sa va alegi cu atentie evenimentele sportive pe care pariati pentru ca sistemul sus-jos va va aduce rezultate satisfacatoare.

Relevant news