Sistemul flat betting

Sistemul flat betting este evident cel mai simplu si mai popular sistem de pariere pe care=l pot folosii pariorii fie ei amatori, fie cei profesionisti. Acest sistem este unul banal si presupune pariere a cate unui singur eveniment pe talonul de pariere si cu aceiasi miza de fiecare data. De la faptul ca miza este aceiasi indiferent de pariu, acest sistem a capatat denumirea de “Sistemul flat betting”. Problema care se pune cu acest sistem este procentul de pariuri care sa fie castigatoare intr-o perioada data pentru a aduce profit.

Sa presupunem ca folosim “Sistemul flat betting” pe o perioada de un an. La finalul perioadei constatm ca am iesit pe plus chiar daca am castigat undeva la jumatate din pariurile plasate.

Cel mai probabil multa lume isi pune intrebarea: cum este posibil la o asa rata mica de pariuri castigataore sa iesi pe profit?

In randurile urmatoare va vom explica in linii mari cum se face, lasadu-va pe voi sa experimentati “Sistemul flat betting” si eventual sa trageti concluziile.

Dupa cum bine stiti, multa lume are o idee preconceputa despre pariorii profesionisti si cred ca acestia castiga peste 80% din pariurile plaste si asa se afla pe profit la finele unei perioade de timp bine definite. Daca vreti sa ne credeti, va putem spune ca diferenta dintre procentrul de pariuri castigate de un parior profesionist si unul amator este destul de mica, de regula de pana 10%, maxim 15% si cu toate aceste unul pierde si celalalt castiga.

Vom exemplifica pe scurt cum stau lucrurile cu cele doua tipuri de pariori si pariuri pe “Sistemul flat betting”.

1. Un parior amator joaca 5 pariuri in aceiasi zi si castiga 3 din acestea, deci o rata de castig de 60%. Sa zicem ca el pariaza cate 107 unitati pentru a avea un profit pur de 100 unitati. Din calcule reiese ca acesta are un profit de 300 unitati castigate – 214 pierdute, deci 86 de unitati.

2. Un parior profesionist joaca 14 in aceiasi zi si castiga 8 dinre ele, adica o rata de castig de 57%. El pariaza pe acelasi tip de risc precum primul pariori si obtine urmatoarle cifre: 800 de unitati castigate si 642 de unitati pierdute. Cu alte cuvinte acesta are un profit de 158 de unitati cu un procent de 57% din pariuri castigate.

Evident scopul fiecaruri parior a fost de a obtine profit si evident se vede diferenta dintre cele doua tipuri de pariori prin prisma exemplului banal de mai sus.

Putem generaliza acest lucru pe care-l pot confirma si matematicienii care sustim ca la un numar de 200 de pariuri cu o rata de castig de 55%, avem un profit mai mare decat la un numar de 50 de pariuri cu o rata de castig de 60%.

Aceasta este o regula de baza pe care pariorii profesionisti o cunosc si o aplica in consecinta.
Ganditi-va daca cele doua tipuri de pariori vor avea in speta aceleasi procentaje zilnic timp de un an, ce profit ar avea fiecare. Cel mai probabil un parior amator ar ajunge in final la faliment, iar unul profesionist poate ajunge la chiar mai bine de 10.000 sau poate 100.000 de unitati profit anual.

Calculele facute in exemplele noastre sunt la o cota de 1.93, cota magica despre care am vorbit in repetate randuri in articolele noastre. Cel mai probabil vom mai amintii de aceasta.

Speram ca in linii mari v-am facut sa intelegeti “Sistemul flat betting”.

Sfat pentru pariori: folositi “Sistemul flat betting” cu un moneymanagement precum cel exemplificat de noi pe site si rezultatele obtinute pot fi remarcabile.

Relevant news