Sarbatorile la Unibet

Unibet este unul din gigantii industriei jocurilor de noroc online la nivel mondial. Asa cum ne-a obisnuit in fiecare an, in perioada sarbatorilor, Unibet, ofera zilnic cate o promotie speciala pana in ziua de Craciun. Promotiile speciale din aceasta perioada se adreseaza tuturor iubitorilor acetui brand fie ca sunt deja fideli sau noi doritori sa se alature.

Pana la Craciun este recomandat sa vizitezi zilnic pagaina oficiala a Unibet si sa arunci un o privire la sectiunea “Promotii” pentru a vedea daca gasesti una sa ti se potriveasca dorintelor tale de a exprineta si incerca norocul. Pe toata aceasta perioada de sarbatori premiile totale oferite de Unibet sunt in valaore de 500 mii de euro si constau in premii in bani reali, freebet-uri sub forma de bonus in contul tau de Unibet sau alte premii in functie de promotia la care participi.

Cel mai simplu este sa cauti direct pe site-ul lor prezentarea generala a promotiei de sarbatori la Unibet. In acest fel nu mai este nevoie sa cauti zilnic promotiile incluse, fiind direct calificat la ele in functie de criteriile de eligibilitate pe care le indeplinesti.

Iata cateva servcii de la Unibet unde te asteapta promtiile de sarbatori:

  • pariuri sportive
  • jocuri de casino (slots) cu rotiri gratuite
  • vouchere gratuite la bingo
  • freeroll-uri la poker

Relevant news