Pot-limit Omaha

Jocul de poker cunoaste multe varinate, pronind de la cele clasice si ajungand la versuni precum este Omaha. Aceasta versiune de poker este foarte populara in mediul online si credem ca toate, daca nu majoritatea au aceasta versiune disponibila pentru pasionatii de poker. Toate platformele de poker online au diverse turnee organizate periodic si cu premii de cele mai multe ori garantate.

O platforma ultra moderna de poker si care contine si versiunea Omaha este cea de la Unibet. In prezent jucatorii de poker care detin cont la Unibet, dar si doritorii beneficiaza de o promotie speciala la poker daca joaca la Omaha, deoarece se ofera premii garanatate la turneele disponibile zilnic. Asadar Unibet ofera zilnic 20 de turnee Omaha cu pot-limit si premii garantate. Daca esti pasionat de poker iti recondam sa participi la asemenea turnee avand in vedere ca se desfasoara zilnic cate 20 si sansele de a prinde premii garantate sunt destul de mari. Chiar daca nu cunosti aceasta versiune de poker nu este nici un fel de problema, avand pe Unibet uneltele necesare pentru a invata rapid. In plus daca te inregistrezi la Poker poti lua si bonusul de bun venit a carui valoare o gasesti accesand www.unibet.ro.

Ca la orice promotie este necesar sa parcurgeti un minim de pasi:

  1. deschidere cont Unibet plus beneficiile de bun venit la oricare din serviciile pe care le doriti
  2. accesarea paginii cu promotii la poker si inregistrarea la promotia “Pot-limit Omaha”

Inainte de a lua decizia de participare va recomandam sa cititi cu atentie termenii si conditiile promotiei si orice alte informatii considerate utile de pe Unibet.

Relevant news