Pentru un om cu astfel de abilități și

Faceți imediat o rezervare: Eu – nu Cherdantsev, Doamne ferește. Și nu voi demonstra deloc aici că Promes este mediocritate, pur și simplu pentru că nu joacă 24 în topul clubului din Premier League. Oh, de ce mi-am amintit din nou. Încurcă-mă. Pleacă, George.

Și acum – nu glumesc.

De fapt, nu este nevoie de dovada despre răcoarea Promes. Gândește-te cândva în timpul tău liber pe tema “cât de dificil este să fii cool în echipele lui Yakin și Alenichev”. Asta e chiar undeva între filozofic “cât de greu este să fii cool în Spartak” și inexplicabil “cât de greu este să apelezi la echipa națională olandeză din RFPL”. Retorică “și că tipul ăsta este în general uitat aici,” Vă sfătuiesc să nu atingeți. Dacă singurul răspuns corect la primele trei întrebări este mai puțin evident (greu, greu de greu), atunci pur și simplu nu există nici un răspuns la ultima. Și pentru a fi sincer, nu ar trebui să căutați acest răspuns, acest răspuns. Nu contează că Quincy a uitat aici. Este important ca el să fie aici – nu Barrios în China. Într-un sens, ea progresează și se dezvoltă.

Pentru un om cu astfel de abilități și, în afară de echipa națională olandeză, desigur, o mulțime de camere și concluzii rămân.

Camerele sunt lipite din motive fotbaliste, dar nu din alte motive. Quincy nu declanșează microfoane precum Mourinho sau Rayol. Chiar și în sub-evenimentul “Petrovsky”, când, după un memorabil 2: 4, jurnalistul “Matcha” a alergat către olandez și a aruncat întrebarea judecătorului la el, Quincy sa comportat aproape cu siguranță. Se ridiculizează nemișcat despre “cel mai bun arbitru”. Cu smochine, desigur, în buzunar, dar fără nici un Glushakovschiny isteric. Pe fondul afirmațiilor partenerilor, a atras, în general, o anumită asemănare cu stilul pragmatic Carrera.

Paradoxal, a fost singurul episod din cariera lui Spartak de la Promes, când și-a permis un cuvânt să se dizolve. Mai des, preferă să-și demonstreze natura neobișnuită pe teren. Trebuie să fie o imagine a unui balotelli plângând.

Relevant news