Partidele derby iti aduc free bet-uri

Te-ai ganditi vreodata ca o partida derby iti poate aduce bani gratis in contul de pariuri? Daca nu, Efortuna s-a gandit si-ti da posibilitatea sa castigi free bet-uri la fiecare derby pe care pariezi. Esti un parior care te consideri bun si vrei sa-ti testezi abilitatile tale, atunci iti recomandam sa inceri super promotia Efortuna “Derby Fun” prim care orice partida derby pariata la Efortuna iti aduce free bet-uri in functie de performantele tale.

Spre deoasebire de alte promotii la care trebuie sa faci si cate o depunere minima pentru a participa, aceasta este complet gratuita si in plus iti da si premii sub forma de free bet daca esti bun. Tot ce trebuie sa faci pentru a participa la aceasta promotie unica pe piata pariurilor sportive este sa indeplinesti un minim de conditii:

  1. sa detii un cont de pariuri online Efortuna, iar daca nu ai unul iti poti face rapid si in plus poti benefica de cel mai bun pachet de bun venit de la noi care este intitulat sugestiv “Pachetul Campionilor”;
  2. mergi la subpagina “Derby Fun” care iti sare imediat in ochi si acceseaz-o pentru a vedea detaliile cu privire la desfasurarea acesti promotii-competitie care iti poate aduce un free bet de 10 lei daca te clasezi intre locurile 4-10 la finele fiecarei runde de partide derby selectate de organizator in fiecare saptamana

Daca esti curios macar odata sa participi la aceasta promotie, viziteaza pagina Efortuna si afla toate detaliile necesare pentru a aduna cat mai multe free bet-uri!!!

Relevant news