Pariuri pe baschet pentru toti

Betfair lanseaza cea mai interesanta promotie de pariere pe baschet. Promotia este valabila pentru toti si ar fi pacat s-o ratati deoarece marele avantaj al acesteia este faptul ca primiti banii inapoi daca pariul palasat de dumneavoastra este necastigator.

Incluse in promotie sunt pariurile pe baschet disponibile in NBA, Euroliga si ACB. Orice pariati de aici aveti miza returnata daca nu intiuti rezlutatul corect a ceea ce a-ti pariat. Ca orice promotie, necesita sa va creati cont pe pariuri pe Betfair, daca nu detineti unul. Detinatorii apasa butonul “pariaza acum” si se autentifica pentru pomotie.

Foarte important de stiut este faptul ca suma maxima ce poate fi pariata per utilizator 125 sau 25 lire echivalent in valuta in care pariorul ce se inscrie la promotia “Pariuri pe baschet pentru toti” il are deschis. In cazul in care nu aveti disponibil in contul de pariuri este recomandat sa faceti o depunere cel putin egala cu miza maxima admisa. Daca a-ti deschis cont nou veti benefica si de pachetul de bun venit unde puteti ajunge la un bonus de 450 ron in functie de valoarea primei depuneri.

Ulterior urmariti oferta de pariuri pe baschet disponibila pe ligile cuprinse in promotie si plasati pariuri sigure cu miza inapoi in caz ca nu sunt castigatoare.

Relevant news