Pariuri gratuite la calificarile in cupele europene

Cupele europene incep sa iasa din nou la rampa cu primele partide de calificare in drumul spre faza grupelor. Nici case de pariuri nu stau deoparte si se dueleaza in oferte si promotii speciale pentru pariorii din Romania. Un exemplu bun de urmat este dat de promotia Winmasters pentru aceste partide, oferind pariuri gratuitie de 50 ron fiecare pentru pariorii din Romania care participa la aceasta promotie.

Promotia este valabila incepand de din 27.06.2017 pana pe data de 06.07.2017, iar inscrierea este gratutia. Pariorii care au drept de participare la promotie sunt atat cei ce detin un cont de pariuri sportive pe Winmasters, cat si cei noi, acestia din urma beneficiind si de pachetul de bun venit care ofera un bonus in bani pentru pariuri sportive in functie de valoarea primei depuneri. Pentru clientii noi bonusul le poate creea un avantaj in aceasta promotie avand la dispozitie fonduri suplimentare pentru a paria pe partidele din cupele europene ce le pot aduce pariuri gratuite de 50 ron in functie de cum pariaza pe perioada promotiei.

Odata ce va inscrieti in promotie va recomandam sa cititi cu atentie termenii si condiitiile acesteia precum si termenii si conditiile generale pentru a nu preintampina eventualele probleme ce pot sa apara.

Cand sunteti gata de drum nu uitati sa va asigurati ca aveti in contul de pariere fonduri suficiente pentru a beneficia de maxim de pe urma promotiei.

more: Bet365 Espana

Relevant news