Pariu eficient pe over si under

Un pariu eficient poti faci daca ai ceva experineta la pariuri sportive. Un pariu eficient consta in a gasi acel tip de pariu care sa ne confere cea mai mare sansa de castig. Un pas important in gasirea unui pariu eficient este alegerea celuia care sa aiba maxim doua posibitati de selectie. Practic cu alegerea unui asemenea tip de pariu ne crestem automat sansele de reusita la 50% pentru ca la acest pariu avem optiuni de tip da sau nu, over sau under, etc.

Pana acum a fost oarecum floare la ureche, de acum intrand in scena experienta fiecarui pariuri in cresterea sanselor de castig. Daca alegem sa pariem pe over sau under, cel mai mult de ajuta statisticile in luarea unei decizii. Cand facem un pariu pe over sau under, este bine sa ne uitam la media de goluri primite si marcate pe fiecare dintre cele doua echipe care se intalnesc. Atentie, mediile se vor face pe meciuri acasa sau in deplasare, in functie de echipa analizata.

In urma analizei asupra celor doua echipe vor rezulta o serie de medii, unele mici si alte mari. Aceste medii se vor insuma pe categorii si apoi se va face o noua medie intre cele doua rezultate. De obicei majoritatea pariorilor joaca la over sau under pe 2.5, iar daca media finala care este obtinuta in urma calculelor depaseste aceasta valoare este recomandat sa pariati peste la meciul analizat, si invers daca media este sub valoarea stabilita ca prag.

Relevant news