Managementul riscului la pariuri

Riscul la pariuri este miezul problemei pentru pariori in special la cei care pierd mai mult decat castiga. Managementul riscului la pariuri are imiplicatii pe mai multe planuri, pronind de la factori abstracti (cote, calcule, statistici, probabilitati)  si terminand cu cei umani ( emontii, stare de spirit, etc).

Casele de pariuri aici jongleaza, la acesti factori pentru a determina pariorii sa faca pasi gresiti. Cel mai adesea succesul caselor de pariuri este asigurat de cotele mici gen 1.25-1.30, care in mintea pariorului, de cele mai multe ori, reprezinta o cota sigura, un meci pe care se poate paria. Aceste cote in primesc in general echipele favorite din orice sport, dar aici e meteahna, acestea sunt de cele mai multe ori o capcana. Spre exemplu daca ne orientam catre o cota de 1.50-1.60, iar echipele care joaca sunt una din mijlocul clasamentului si cealalta din subsolul clasamentului, aici sansele ca echipa favorita (cea cu cota de 1.50-1.60) sa castige sunt mai mari, avand o motivatie suplimentara, fata de o echipa de top cu cota de 1.25-1.30 la victorie care isi poate permite si un alt rezultat.

Fiecare dintre cele doua cote implica un risc, iar acest risc trebuie bine cunoscut de pariori, iar gentionarea acestuia se traduce prin managementul riscului la pariuri, care este un factor determinat in succesul la pariuri. Acest management al riscului la pariuri se aplica si la alt tip de cote si pariuri, secretul fiind sa vedeti dincolo de aceste cote.

more info: http://sportbet-bonus.com

Relevant news