Kyle Edmund îl vede pe John Isner să rezerve un showdown cu Djokovic în ultimii 16 ani

Pe parcursul a 2 ore și 42 de minute la cea de-a doua curte a turneului, jucătorul britanic de 22 de ani, ocupă locul 84 în lume, învinge lumea nr. 21 6-4, 3-6, 6-2, 7-6 5). Mai devreme, Djokovic a fost înzestrat cu o cale până în următoarea rundă după ce Mikhail Youzhny sa retras cu un accident de hamstring. Acest lucru a urmat unui walkover pe care sârbul la primit după ce Jiri Vesely – care la bătut în Monte Carlo – sa retras rănit. Andy Murray este fericit să meargă la furtună în timp ce se pregătește pentru a treia rundă americană Citește mai mult Isner la bătut pe Edmund în au stabilit la Roland Garros în singura lor întâlnire anterioară și, după cum a spus Edmund mai târziu, a învățat din asta.El a jucat doar Djokovic o dată, de asemenea, pierde în Miami, și speră că înfrângerea va informa, de asemenea, eforturile sale de duminică. subevaluat. “Poate că nu a fost rezultatul dorit de voi, dar vreau să mulțumesc tuturor pentru că m-au susținut. Joacă-l pe John, șansele tale nu vin prea des, așa că trebuie să le iei, să faci o lovitură pe minge, să dai mingea în tribunal și să fii agitat. Cred că am jucat bine în pauză. Știam că va ieși la unul sau două puncte. “Va fi greu să jucăm lumea No1. Este acolo pe bună dreptate, foarte consistent la un nivel înalt. Voi învăța din ceea ce sa întâmplat în Miami.Open-ul francez mi-a ajutat in seara asta, poate ca va fi la fel de duminica. “Edmund, nervi fara indoiala bate in craniu ca oale si tigai, dublu-deflat la al doilea punct stabilit, dar reparat daune pentru a merge un set chiar peste prima jumătate de oră. El a absorbit bombele lui Isner și le-a întors cu interes: în general, el se ocupa de presiune. Dar americanul, un veteran de furie, a refuzat să se întindă.A fost servi lui merge în a doua și a lovit în jos șapte ași, iar Edmund ar putea înscrie doar pe șase din cele 22 de puncte primite ca Isner nivelat după o oră și șapte minute de tenis frenetic, de mare putere.

Dacă Isner a lovit pete mai mari pe servi – depășind viteza de 137 mph, șapte mai repede decât Yorkshiremanul – Edmund a arătat tot mai solidul pe teren și a avut adversarul în tot felul de probleme, luând al treilea.A luat ambele puncte de pauză care i-au venit; Isner i-a risipit pe toți trei. Edmund spusese mai devreme că era pregătit pentru un setter de cinci ori dacă era nevoie, dar în mod evident se străduia să-l termine în patru – în timp ce Isner continua să joace unicul său brand de tenis.

Edmund a fost dublat de două ori dar a ținut cumva să rămână înainte în ciclul de servire, iar Isner a lovit plasa cu racheta în treapta de schimb. Picioarele jucătorului mai în vârstă – la fel de înalte ca și niște copii mici – începuseră să-l lase în jos, deși el continua să facă o lucrare ascuțită în plasă. Isner a ținut pentru 5-toate, dar Edmund, cel mai relaxat de personaje, nu a fost cu totul încântat că a trebuit să provoace cu succes două apeluri proaste pe servirea americanilor. Facebook Twitter Pinterest Isner servește lui Edmund pentru că soarele se află în New York.Fotografia: Alex Goodlett / Getty Images Patronii de seară au fost bine lubrifiți și pasionați, adăugând atmosfera febrilă, și au răzbunat aprecierea lor cu privire la fiecare eroare a lui Edmund, la fiecare succes Isner. Când Isner a contestat un apel la servirea lui Edmund, el a ieșit din provocări și și-a aruncat racheta la pământ în mânie. Edmund a rămas răcit. Un asfințit de 95 de milimetri pe al doilea servit în mijlocul lui a stabilit ca el să țină, iar Isner a trebuit să facă același lucru pentru a rămâne în turneu.US Open 2016: Johanna Konta îl bate pe Belinda Bencic pentru a ajunge la ultimul 16 Citește mai mult

au ținut să-i iubească cu cel de-al 25-lea as, și s-au dus la tie-break, unde Edmund este 9-3 în acest an, Isner 26-27. Ei au traversat trei puncte, iar Isner a plantat un alt ace, al 27-lea, din spatele lui Edmund. Edmund a sărutat linia de bază pentru 6-3 și trei puncte de meci.Primul serviciu al lui Isner a răsărit netul, dar el sa prins cu un câștigător din forehand. Un mare servitor Isner l-au dus la 5-6, iar Edmund a servit pentru meci. Și el a încheiat-o cu o forehand imensă, expansivă a lui.

Ce noapte a fost, ce meci, ce rezultat.

Kyle Edmund îl vede pe John Isner să rezerve un showdown cu Djokovic în ultimii 16 ani
Rate this post