Jihlava – Boemia 2: 4, oaspetele Kabájev a strălucit cu hattrick pur

douăzeci și nouă de atacantul rus sa dezlănțuit în prima jumătate a anului, trei goluri date între douăzeci și nouă de-al doilea minut. Ei au fost similare, scăpând apărători și arse Hanus, în acest ultim caz přeloboval

Kabajev marcat săptămâna trecută împotriva Ostrava, care bate Bohemians. 2: 1. În Jihlava îmbunătățit în mod semnificativ productivitatea echipei, dar a dat Bohemians în zece meciuri, șapte goluri, acum patru. Al patrulea a dat Reiter, care a crescut la 73. 4: 1 De asemenea, Reiter săptămâni în urmă împotriva Banik marcat.

Am fost al patrulea gol Bohemians importantă Jihlava, după o oră de joc, pentru a reduce și să inhaleze atacul. Scopul Reiter un minut înainte de a avut o mare șansă Ikaunieks dar echipa Fryšták a avut loc.Animalele de companie pot înscrie în ultimul minut de pedeapsa corectat Ikaunieks obiectivul celui de al cincilea sezon.

„Ne-am dorit să-și apere în mod responsabil, am încercat să joace pauze rapide, pe care noi, în duel cel mai de succes. După o pauză, nu am vrut să lăsăm adversarilor să respire un obiectiv de contact, din păcate, sa întâmplat. Înfrângerea a fost în minutul 73 când Fryšták și-a luat adversarul și Reiter a decis din contraatac. Apoi, sa considerat că al patrulea adversarii pietonale înglobate a luat gustul „, a declarat vizita antrenorul Martin Hašek.

Antrenorul Hasek Bohemians trimis în raport identic meci că în ultima rundă în Ďolíček a reușit să sculpteze trei puncte împotriva Banik Ostrava. Kabajev a fost sprijinit din nou de atac, iar antrenorul Hasek a afirmat că a fost în formă excelentă. Și atacantul rus a confirmat-o.Deja în minutul 9 el a folosit greșeala lui Urblík în jocul de plecare și sa dus pe portarul Hanuše. Chiar prima lovitură a meciului sa încheiat în plasă.

Highlands încasat și a doua șuturi la poartă, care a venit de la cizmele din nou Kabajeva după cincisprezece minute de joc. gazde Sagetator a profitat de slaba comunicare Jihlava stoperul centrat în balon și împușcat la colțul lung a trimis echipa sa într-un avantaj de două goluri.

Kabajev a completat hat-trick în 22 de minute și a avut grijă atât de mult despre înregistrarea ligii. Până în prezent, nimeni nu sa ciocnit de trei ori de la fluierul introductiv. Cel mai rapid hat-trick din istorie, cu toate acestea, este responsabil pentru Spartan Horst Siegl, care în 1994 a marcat de trei ori în rețeaua Dukla cuprinsă între 80 și 88 de minute.

nouă minute după pauză Kabajev într-un înregistrator.A scos cele două ștampile deasupra lor, iar Mašek a depășit solo-ul cu lovitura lui Hanuš la colț. Highlands sa bucurat de o reducere în minutul 60, când a trimis o pasă Ikauniekse termina exact la barele portii dreapta chiar în afara împușcarea gros caseta.

Șaptesprezece minute înainte de sfârșitul anului ar putea fi redus la un golaveraj Ikaunieks, dar el lovește un mic var doar deținătorul Fryšták. . Imediat contraatac împins printr-un cangur când alternativ Reiter să se bazeze pe acțiunea lui liga de fată de la ultima rundă

În minutul 90, după un fault pe Jindriska Rabušic corectat la un final de 2:. Penalizare 4 din Ikaunieks

“Jucătorii noștri au văzut hotărâri. Dar cu greșeli aspre am stat în șa. Acesta a fost cursul primului semestru.Pentru a doua repriză, scopul nostru a fost de a face meciul și mai dificil pentru adversar. Din păcate, Ikaunieks nu a mai avut o șansă și oaspeții au decis “, a spus Ivan Kopecký din Jihlava.

Jihlava – Boemia 2: 4, oaspetele Kabájev a strălucit cu hattrick pur
Rate this post